پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی (با کیفیت) 💯

دانلود پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی (با کیفیت) باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی (با کیفیت)

پاورپوینت-بسته-بندی-شیر-و-فرآورده-های-لبنی-(با-کیفیت)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..PPT) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 41 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..PPT) : 
 

بسمه تعالی
بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی:
مقدمه و تاریخچه
امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .
انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات – عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .
تعاریف و مفاهیم بسته بندی
بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .
تعاریف مختلفی از بسته بندی :
سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی
وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه
فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش
بطور کلی بسته بندی مواد غذایی دارای دو عملکرد اصلی است :
الف ) حفاظت ماده غذایی و افزایش زمان ماندگاری
ب) آکاهی رسانی و تبلیغ محصول در نقطه فروش
بنا به دلایل فوق گرایش تولید کنندگان به بسته بندی افزایش پیدا کرده است :
بسته بندی به عنوان عامل تحریک کننده مشتری جهت خرید محصول محسوب می شود.
بسته بندی تصویری از محصول ارائه می دهد .
بسته بندی نقش یک پیغام را بازی می کند .

 

دانلود فایل

دانلود فایل

  • کنکور را داشته باشد.


    مزایای بسته آموزشی:
    – تدریس جامع کلیه مطالب مربوط به عناوین نامبرده
    – حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    – حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    – ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    – استفاده از جدول، نمودار و تصاویر آموزشی و رنگی زیبا جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    – قابل پخش بودن ویدئوها با کامپیوتر، لب تاب و تلویزیون


    ویژگی های بسته آموزشی:
    – تعداد سرفصل های تدریس شده: 4
    – زمان آموزش: 97 دقیقه
    – تعداد صفحات جزوه: 10
    – حجم فایل اصلی: 123 مگابایت


    سرفصل های آموزشی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز

    سرفصل کامل تمام دروس فصل 5 فیزیک 3 ریاضی و فصل 4 فیزیک 3 تجربی به صورت زیر است:

    القای الکتزومغناطیسی:
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل- انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها (ترانسفورماتورها)

    جزوات و فیلم های آموزشی سایر عناوین و دروس مربوط به کتاب حاضر و سایر کتاب ها را می توانید از همین سایت دانلود کنید.
  • دانلود فایل

  • پاورپوینت بررسی افلاتوكسین M1 در فرآورده های لبنی، روش تشخیص و كاهش آن 56 اسلاید
  • پاورپوینت بررسی طرح توجیهی تولیدات فرآورده های لبنی
  • فاکتور لایه باز پخش فرآورده های لبنی
  • طرح توجیهی تولیدات فرآورده های لبنی 💯
  • کارآفرینی و پروژه شرکت فرآورده های لبنی مفید 26 ص 💯
  • کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص 💯
  • پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص 💯
  • گزارش کارآموزی شرکت فرآورده لبنی (حسابداری) (دانلود سریع)
  • گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی (دانلود سریع)
  • گزارش کارآموزی شرکت فرآورده لبنی رشته حسابداری (دانلود سریع)
  • گزارش کارآموزی حسابداری شرکت فرآورده لبنی
  • گزارش کارآموزی شرکت فرآورده لبنی (حسابداری)
  • دانلود شرکت فرآورده لبنی کارآموزی 37 ص
  • دانلودشرکت فرآورده لبنی (کارآموزی حسابداری) 37 ص
  • شرکت فرآورده لبنی (کارآموزی حسابداری) 37 ص 💯