دانلود مقاله خورشيد 36 ص 💯

دانلود دانلود مقاله خورشيد 36 ص باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

دانلود مقاله خورشيد 36 ص

دانلود-مقاله-خورشيد-36-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 36 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

2
‏مقدمه
‏در دوران باستان،‏‌‏ يوناني‏‌‏ها، ستاره‏‌‏شناسي را ‏«‏ملكه‏‌‏ي دانش‏‌‏ها‏»‏ ‏‌‏مي‏‌‏ناميدند. ستاره‏‌‏شناس‏ي مسلماً‏‌‏ قديميترين دانش‏‌‏هاست. حتي قبل از آنكه ستاره‏‌‏شناس‏ي به صورت دانشي واقعي در آيد، انسانهاي دوران باستان شيفته‏‌‏ي ديدنيهاي آسمان بودند و خورشيد و ماه را خدايان روز و ش‏ب‏ مي‏‌‏دانستند. انسان به ‏زودي دريافت كه ‏مي‏‌‏توان‏د از خورشيد، ماه و حتي ستارگان براي اندازه‏‌‏گيري زمان استفاده كند، زيرا اين اجرام با گذشت زمان در پهنه‏‌‏ي آسمان با نظمي شبيه به حركت عقربه‏‌‏هاي ساعت از جايي به جاي ديگر‏ مي‏‌‏روند. مصريها و بابليها 2600 سال قبل از ميلاد، مصريان اهرام سنگي و چند صد سال قبل از آن بابليان‏ ‏«‏زيگورت‏»‏‌‏ها‏ي خشت چين خود بنا نهادند، ولي آنها پيش از اين، اندازه‏‌‏گيري طول فصلها با استفاده از خورشيد و ستارگان انجام‏ مي‏‌‏دادند. همچنين مصريان كشف كرده بودند كه با مشاهده‏‌‏ي دقيق طلوع ستارة‏‌‏ ‏درخشان شعراي يماني در آسمان صبحگاه‏ مي‏‌‏توان‏ند زمان طغيان سالانة‏‌‏ ‏رود نيل را پيش‏‌‏بيني كنند، زيرا اين امر در تقويم كشاورزي آنها مهمترين رويداد شمرده‏ مي‏‌‏شد. تا اين زمان مصريان در مساحي نيز خبره شده بودند و توانستند با استفاده از ستارگان صورت فلكي دب اكبر (خرس بزرگ)، چهار ضلع هرم بزرگ را دقيقاً‏‌‏ ‏در جهت شمال، جنوب، شرق و غرب بنا نهند.
‏مصريان خورشيد را ‏«‏رغ‏»‏ ‏‌‏(خداي خورشيد)‏ مي‏‌‏ناميدند. از آن‏جا كه گرما و نور خورشيد به زمين حيات‏ مي‏‌‏بخشد. لذا خورشيد مهمترين خداي آنان شد.‏ ‏آنها اعتقاد داشتند كه خداي بزرگ، خورشيد هر روز به هنگام طلوع با
3
‏ ‏سوار شدن در قايقي كه بر پشت الهة آسمان موسوم به ‏«‏نوت‏»‏ ‏‌‏قرار دارد،‏ ‏از پهنة‏ ‏‌‏اقيانوس‏ مي‏‌‏گذرد. همچنين فكر‏ مي‏‌‏كردند كه خورشيد به هنگام غروب كه در زير فرو‏ مي‏‌‏رود، حركت خود را در دنياي تاريك زير آسمان ادامه مي‏‌‏دهد.
‏در طي شب كاهنان معابد با هراس از اينكه ممكن است خورشيد تا ابد از زمين دور شود، براي بازگشت آن به دعا‏ مي‏‌‏پرداختند. آنگاه به هنگام طلوع خورشيد، كه به معني استجابت دعاي آنان بود، براي ستايش خداي خورشيد سرود مذهبي‏ مي‏‌‏خواندند. به اعتقاد مصريان ماه نيز خداي ديگري است كه سوار بر قايق پشت ‏«‏نوت‏»‏ در آسمان حركت‏ مي‏‌‏كند. در ‏كنده‏‌‏كاريهاي، معابد و ال‏واح و نقاشيهاي روي تابوت اجسام موميايي شده ك‏ه در موزه‏‌‏ها موجودند ‏مي‏‌‏توان‏ شواهدي بر اين اعتقادات و از جمله قايق ستارگان به دست آورد.
‏خورشيد ما به عنوان يك ستاره
‏خورشيد، يا ستارة‏‌‏ ما فقط يكي از ميليونها ستارة‏ ‏‌‏عضو كهكشان ما يعني كهكشان راه شيري است. و تنها يكي از ميلياردها ستارة‏ ‏‌‏موجود در كل كيهان است.
‏در مقايسه با ستارگان ديگر، خورشيد ما جرم متوسطي دارد. با اين حال، براي ما ساكنان زميني جالبترين و مهمترين شي موجود در آسمان است. زيرا نور و حرارت آن بر تمام فعاليتهاي روزانه‏‌‏ي ما تسلط دارد. بدون دريافت انرژي از نيروگاه دائمي خورشيد، زندگي در روي زمين امكان‏‌‏پذير نيست. فاصلة‏‌‏ ‏متوسط زمين از خورشيد برابر با 148800000 كيلومتر است. با وجود اين همه فاصله در هر كيلومتر مربع از سطح زمين انرژي معادل 1950000 اسب بخار از سطح خورشيد دريافت

 

دانلود فایل