اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی 💯

دانلود اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

اصول-و-تکنولوژی-کنسرو-کردن-مواد-غذاییلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 46 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..pptx) : 
 

بنام خدا
1
2
اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
3
تاريخ چ ه كنسرو
.
كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar به معني حفظ كردن گرفته شده است .
تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود .
.
اصل كنسروكردن مواد غذايي:
.
براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيم ـ اريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد و يك باكتري غيربيماريزا ديگر كه مقاومت ز يادي در مقابل حرارت دارد .
4
ابداع روش
سال 1790 درفرانسه توسط نيكلاي اپرت
نظر اپرت اگر مواد غذايي در يك ظرف سر بسته دما داده شود و پس از آ ن از نفوذ هوا به داخل بسته جلوگيري شود مي توان آنها را براي مدت طولاني نگهداري كرد .
تجربه اول
در سال 1804اولين كنسرو ظروف شيشه اي در آب جوش توليد و بر روي ملوانان يك كشتي آزمايش شد .
در سال1809م و سسه صنايع ملي فرانسه پس از8ماه بررسي كارهاي اپرت آنرا تاييد كرد .
روش اپرت بنام Appertizetion خوانده شد و پنجاه سال مورد استفاده واقع شد.
5
اپرت در جايي اعلام كرد اصل كار نقش دما در از بين بردن و عقيم كردن آنزيمها است .
پاستور دانشمند بزرگ پس از مطالعه و آزمايش ثابت كرد در كنسروها نقش اصلي بر عهده اثر دما بر وي ميكروارگانيسمها است .

 

دانلود فایل