اصول و تکنولوژی کنسرو کردن

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن

اصول و تکنولوژی کنسرو کردن

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2.551 مگا بایت
تعداد صفحات 44
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

تاریخچه كنسرو

ابداع

مراحل كنسرو كردن

آماده كردن ماده اولیه

بلانچینگ

فرمولاسیون

پر کردن

دربندی

فرایند حرترتی

سرد کردن و قرنطینه

لیبل زنی

میکروبیولوژی کنسرو

انواع بسته بندی

بازرسی کنسرو

آزمایشات

و…..