پاورپوینت جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی (پی. جی. فیلاوز)

پاورپوینت جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی (پی. جی. فیلاوز)

پاورپوینت جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی (پی. جی. فیلاوز)

پاورپوینت-جزوه-شیمی-و-تکنولوژی-مواد-غذایی-(پی-جی-فیلاوز)

توضیحات:
پاورپوینت با موضوع شیمی و تکنولوژی مواد غذایی، در 191 اسلاید، قابل ویرایش.
نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

جایگاه درس

درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

بخشی از متن:
بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند .
 غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند.
سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند.

دانلود فایل