پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت خواص رئولوژیکی کره

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 391 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مقدمه:

برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکیمناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصولمختلف توجه نمود و از

سری دیگر پارامترهایمختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود.

خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی هایبافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالتپخش شدن کره بر روی نان و قابلیت

گسترش پذیری و …. می باشد.

ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهایصورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک

زنی،و مالش دهی (WORKING) بر روی این ویژگی ها تأثیر گذراند.

ترکیبات تشکیل دهنده کره:

از آنجایی که ترکیبات شیمیایی کره تا حد زیادیمشابهه ترکیبات چربی شیر است، به ترکیبات چربی شیرمی پردازیم.

ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر:0.098تری گلیسیریدها همراه با مقادیر کمیمونو و دی گلیسرید و اسیدهای

چرب آزاد، فسفولیپیدها، سربروزیدها و استرول ها می باشد.

به طور کلی اسیدهای چرب با 18 کربن و یک پیونددوگانه نسبت چشمگیری را به خود اختصاص می دهد، در حالیکه

اسیدهای 16 کربنه با یک پیوند دوگانه مقدار کمی را به خود اختصاص می دهد.

ماهیت آمفی پلاری:

فسفو لیپیدها در چربی شیر دیده می شوند کهقسمت عمده در غشاء گلبولها ی چربی شیرواقع شده اند که به عنوان

امولسیفایر هستندکه از نظر سطحی فعال بوده و این ویژگیبه آنها این امکان را می دهد که در امولسیون های

آب در روغن و روغن در آببه عنوان امولسیفایر عمل کنند.