پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته 18 اسلاید

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته 18 اسلاید

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته 18 اسلاید

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولوژی تولید کره پسته 18 اسلاید

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.996 مگا بایت
تعداد صفحات 18
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته 18 اسلاید

مقدمه

—پسته محصولی است كه با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد. —پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشكبار به سلطان مغزها شهرت یافته است. —در برخی مدارك قدیمی تر تا حدود 7000 سال قبل آثار پسته دیده شده كه احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد. —به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته كاری در نیم قرن اخیر توسعه بیش از پیش یافته است . —از كل تولید جهانی ایران با تولید 57% مقام اول و آمریكا با تولید 17% مقام دوم را داراست . —ایران بزرگترین تولیدكننده وصادركننده پسته با تولید بیش از 113000 میلیون تن می باشد. پسته ایرانی بهترین طعم وكیفیت را در بین پسته های تولید شده ،توسط كشورهای دیگر (آمریكا و تركیه دارد).

تنوع پسته ایران

—بر اساس اندازه پسته به 3 گروه تقسیم می شوند — —1

)پسته فندقی —

—2)پسته كله قوچی —

—3)پسته ایرانی بلند (اكبری ، احمدی ، بادامی)

ارزش غذایی پسته

—بررسی تركیبات غذایی پسته نشان میدهد ،پسته در مقایسه با سایر خوراكیها از مواد مغذی قابل توجه ای برخوردار است. —پسته دارای درصد قابل توجه ای از مواد معدنی نظیر آهن (14 میلی گرم در صد)و كلسیوم — —(140 میلی گرم درصد )و همچنین ویتامین ها نظیر vit A