فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

 فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.314 مگا بایت
تعداد صفحات 31
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

قسمتی از متن…………..

پربیوتیك ها عناصر غذایی یا كربوهیدرات های غیر قابل هضمی هستند كه از طریق تحریك رشد یا فعال كردن یك یا تعداد محدودی از گونه های باكتریایی كه در روده وجود دارند، اثرات سودمندی بر میزبان داشته و سلامتی آن را بهبود می بخشند

پربیوتیك های مانان الیگوساكاریدی در زمینه چسبیدن به عوامل بیماری زا از قبیل سالمونلا و اشرشیاکولای و دفع آن ها از روده میزبان مؤثر بوده و از طرف دیگر وضعیت طبیعی روده و نیز جمعیت میكروبی دستگاه گوارش را محافظت و در سلامت روده نیز موثر می باشند كه نتیجه این عمل، رشد جمعیت میكروبی طبیعی دستگاه گوارش و عملكرد بهتر آن می باشد.