دانلود مقاله مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

دانلود مقاله مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

دانلود مقاله مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

دانلود مقاله مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات 6
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی

مقدمه:
از اصلی ترین عوامل موثر برای دستیابی به حداكثر تولید اقتصادی، مدیریت پارامترهای محیطی و بخصوص مدیریت یستر در سالن پرورش می باشد. چرا كه وجود بستر مناسب خود حكایت از مناسب بودن شرایط محیطی در سالن دارد. بطور كلی بستر به مخلوطی از فضولات دفعی طیور وكاه و كلش كه در در ابتدای دوره در سالن پرورش پخش شده، اطلاق می شود. هر دو عامل تهویه و وضعیت حرارتی سالن، از جمله فاكتورهای بحرانی هستند كه دائما باید توسط پرورش دهندگان كنترل شوند. به عنوان مثال اگر رطوبت سالن به دقت تحت نظارت قرار نگیرد، بستر موجود در سالن خیس شده و سطح لغرنده و چسبناكی را بوجود خواهد گرفت كه اصطلاحا Caked litterنامیده می شود. در چنین وضعیتی، بستر به سادگی از آب اشباع شده و به آب به حالت راكد در سالن می ایستد. یكی چنین بستر مرطوبی عمدتا در سالنهایی كه از آبخوریهای فنجانی و قطره ای استفاده می كنند