طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال

طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال

طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال

طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 62 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مقدمه:

علیرغم نیاز كشور به واردات محصولات كشاورزی، محدودیت دوره برداشت

محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سریع و

صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های

كشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشور

میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهمیت

یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را در چندان

مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند

پاسخگوی هر دوی این مشكلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نكته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد

غذایی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این

مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر میتواند تهیه كنسرو، كنسانتره،

مربا، ترشی، شور و… باشد. ارائه كنندگان این طرح با در نظر داشتن سه

مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در

جهت پیشبرد صنایع غذایی كشور بردارند.