⭐️پاورپوینت ميكروبيولوژی مواد غذايی

دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژی مواد غذايی در 89 اسلاید با فرمت pptx

پاورپوینت ميكروبيولوژی مواد غذايی

دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژی مواد غذايی در 89 اسلاید با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 89
حجم 89/382 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت ميكروبيولوژی مواد غذايی جهت رشته مدیریت در قالب 89 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

شرايط مؤثر روي رشد ميكروارگانيسمها

شرايط و فاكتورهاي موثر روي ميكروارگانيسم ها براي ميكروبيولوژيست های مواد غذايي داراي اهميت است .
شرايط مساعد رشد براي شمارش و تشخيص ، تخمير و توليد پروتئين هاي تك سلولي (single cell protein) و شرايط نامساعد رشد براي حفظ و نگهداري مواد غذايي ضروريست .
شرايط محيطي در محصولات غذايي در حال تغيير است .
واكنشهاي حاصله توسط سيستم آنزيمي به طور طبيعي در بعضي مواد غذايي موجب ايجاد حرارت ، مصرف 2 O
ايجاد گاز CO2 و ساير گازها مي شود.

 

 

فهرست مطالب :

شرايط مؤثر روي رشد ميكروارگانيسمها

عوامل دروني

2- رطوبت :
3- اسيديته :
4- قدرت اكسيداسيون و احياء :

5- مواد ممانعت كننده (Inhibitory Substsnces)

ب – عوامل خارجي موثر در كيفيت محصول
1- درجه حرارت :
2- رطوبت نسبي محيط :
و…


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود