پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی

پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی

دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی در 44 اسلاید با فرمت pptx

✔️ بهترین کیفیت در سطح فروشگاه های اینترنتی

✔️ قابلیت ویرایش فایل

✔️ دانلود سریع با لینک مستقیم

پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی

دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی در 44 اسلاید با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 44
حجم 745/449 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی جهت رشته مدیریت در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

افت ويتامين هاي شير در فرايند UHT نسبت به پاستوريزاسيون ناچيز و قابل اغماض است.
حرارت دادن تخريب برخي ويتامين ها (گروهBو اسيد آسكوربيك و اسيد آمينه ليزين را سبب مي شود.
فرايندUHTملايم ارزش غذايي را چندان كاهش نمي دهد.
عمليات شديد UHT،پاستوريزاسيون شديد و جوشاندن طولاني مدت ارزش غذايي را كاهش ميدهد

 

 

فهرست مطالب :
صنعت لبنيات
شيوه هاي حرارتي سالم سازي شير
UHT(فرادما)
طعم و مزه هاي نامطلوب در شير:
تقسيم بندي ماست
بستني
صنعت روغن
و…


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

☑️ پشتیبانی 24 ساعته 🟢