پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی در 44 اسلاید با فرمت pptx
✔️ بهترین کیفیت در سطح فروشگاه های اینترنتی
✔️ قابلیت ویرایش فایل
✔️ دانلود سریع با لینک مستقیم
پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی در 44 اسلاید با فرمت pptx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 44 |
حجم | 745/449 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
توضیحات کامل
دانلود پاورپوینت آشنايی با صنايع غذايی جهت رشته مدیریت در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
افت ويتامين هاي شير در فرايند UHT نسبت به پاستوريزاسيون ناچيز و قابل اغماض است.
حرارت دادن تخريب برخي ويتامين ها (گروهBو اسيد آسكوربيك و اسيد آمينه ليزين را سبب مي شود.
فرايندUHTملايم ارزش غذايي را چندان كاهش نمي دهد.
عمليات شديد UHT،پاستوريزاسيون شديد و جوشاندن طولاني مدت ارزش غذايي را كاهش ميدهد
فهرست مطالب :
صنعت لبنيات
شيوه هاي حرارتي سالم سازي شير
UHT(فرادما)
طعم و مزه هاي نامطلوب در شير:
تقسيم بندي ماست
بستني
صنعت روغن
و…
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود”
☑️ پشتیبانی 24 ساعته 🟢