پاورپوینت عمل آوري خوراك 💯

دانلود پاورپوینت عمل آوري خوراك باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

پاورپوینت عمل آوري خوراك

پاورپوینت-عمل-آوري-خوراكلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 57 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
عمل آوري خوراك ( feed processing )
اهداف عمل آوري خوراك :
1- افزايش ميزان سود دهي
– كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك
– بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي
– افزايش مصرف خوراك
2- تغيير اندازه خوراك ( (particle size
-مصرف راحتتر خوراك
– پلت كردن ( pelleting )
– مكعبي كردن ( cubing )
– كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك
– قابليت هضم بهتر
3- تغيير ميزان رطوبت
– ذخيره راحت تر
– بهبود خوشخوراكي
– افزايش قابليت هضم
– آماده سازي جهت عمل آوري يبشتري ( بخار دادن ، غلطك زدن ، پولكي كردن )
دو راه خارج كردن رطوبت :
– هوادهي با گرما
– هوادهي بدون گرما
رطوبت مناسب ذخيره كردن :
-علف خشك ( بسته شل ) ( Hay ) 25%
– علوفه بسته بندي شده ( Baled) 20-22%
– خرد شده (Chopped ) 18-20%
– ( Cub) 16-17%
4- افزودن آب به غلات ذخيره شده
بهترين ميزان در رطوبت 30%
5- افزودن آب به جيره جهت بهبود خوشخوراكي و بهبود يكنواختي مخلوط
6- بهبود مصرف خوراك
– در شرايط آبو هواي گرم
7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ):
كاهش هزينه هاي جابجايي و حمل
حجيم جهت كنترل مصرف
افزايش چگالي جهت افزايش خوراك مصرف شده
در گاوهاي شيرده در مرحله انتقال نياز به انرژي و پروتئين افزايش مي يابد ،ولي مصرف خوراك كاهش مي يابد
پولكي (Flaking) كردن موجب كاهش چگالي خوراك مي شود ، ولي موجب افزايش سطح تماس غلات و در نتيجه بهبود قابليت هضم مي شود

 

دانلود فایل