ویژگیهای پودر پر خوراك دام و طیور

ویژگیهای پودر پر خوراك دام و طیور

ویژگیهای پودر پر خوراك دام و طیور

ویژگیهای پودر پر خوراك دام و طیور

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 69 کیلو بایت
تعداد صفحات 10
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

فهرست مطالب

ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراك دام وطیور

هدف

دامنه كاربرد

تعریف

طرز تهیه

ویژگیها

عوامل ناپذیرفتنی

نمونه برداری

بسته بندی و نشانه گذاری

پیشگفتار

استاندارد ویژگیهای پودر پر ( خوراك دام و طیور ) كه به وسیله كمیسیون فنی خوراك دام و طیور تهیه و تدوین شده و در هفتاد و هشتمین كمیته ملی استاندارد فرآورده‏های كشاورزی و غذایی مورخ 67/12/21 مورد تأیید قرار گرفته اینك به استناد ماده یك قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد.

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی كه برای اصلاح یا تكمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدید نظر در كمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ وتجدید نظرآنها استفاده نمود .

در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است كه ضمن توجه بشرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد كشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.

10 ص