پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص آن

پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص آن

پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص آن

✔️ بهترین کیفیت در سطح فروشگاه های اینترنتی

✔️ قابلیت ویرایش فایل

✔️ دانلود سریع با لینک مستقیم

پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص آن

پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص آن

مشخصات فایل

تعداد صفحات 25
حجم 876/142 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص آن جهت رشته پزشکی در قالب 25  اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

خلاصه پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن

¨صمغ ها

صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی  بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند.

v صمغ های ترشحی

vصمغ های جلبکی

vصمغ های دانه ای

v صمغ های میکروبی

v مشتقات نشاسته و سلولز 

¨تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.

¨مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.

¨ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند

¨پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند

 

¨کتیرا(تراگاکانت)صمغ طبیعی است که از بوته گیاه Astragalus گرفته می شود و بیش از 2000 گونه گیاه دارد.این گیاه در جنوب غربی آسیا می روید.2 گونه تجاری آن A.gummifer labill و A.microcephalus willd  است.

¨صمغ کتیرا یک پروتئوگلایکان هتروژن،اسیدی با وزن مولکولی بالا (نزدیک به 800000 دالتون) است

 

¨صمغ هایی که ویسکوزیته ی بیشتری دارند نسبت فوکوز، گزیلور،اسید گلاکتورونیک و گروه های متوکسی در آنها بالاست. در حالی که مقدار آرابینوز و بخش های نیتروژنی در آن ها کمتر است

¨صمغ کتیرا،دو بخش دارد یک قسمت مواد قابل تورم در آب(اسید تراگاکانسیک) و قسمت آرابینوگالاکتان محلول در آب که تراگاکانسین نامیده می شود

¨در نمونه هایی که از ایران گرفته شده است مقدار پروتئین به 3.4-0.5درصد می رسد


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

☑️ پشتیبانی 24 ساعته 🟢