پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.111 مگا بایت
تعداد صفحات 25
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

کاهش رطوبت ماده غذائی
تیره تر شدن وسفت تر شدن
عطر وطعم سرخ شده

روغن

هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
انواع روغن سرخ کردنی
روغن RBD
روغن سالاد
چربی حیوانی
شورتنینگ های مایع
شورتنینگ های همه منظوره
روغن های گیاهی
انواع سرخ کن ها
سرخ کن های غیر پیوسته
سرخ کن های پیوسته
Par-frying