دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دانلود پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1.113 مگا بایت
تعداد صفحات 25
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨

روغن هیدرولیز اتواکسیداسیون vپلیمریزه شدن اکسیداتیو vپلیمریزه شدن حرارتی تیره تر شدن

انواع روغن سرخ کردنی

¨روغن RBD ¨روغن سالاد ¨چربی حیوانی ¨شورتنینگ های مایع ¨شورتنینگ های همه منظوره ¨روغن های گیاهی

نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:

¨قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید ¨از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید ¨از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید ¨از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود.