دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز 23 اسلاید (⭐⭐⭐) باکیفیت
🟢 بهترین کیفیت
🟢 ارزان
🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده
🟢 پشتیبانی 24 ساعته
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز 23 اسلاید (⭐⭐⭐)
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 25 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
1
روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
2
فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
3
فروکتوز فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ، نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است، فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
4
فروکتوز در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ، شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ، همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
5