پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 93 کیلو بایت
تعداد صفحات 10
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

فهرست مطالب

žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

ž ž

žهیدرولیز نشاسته با اسید žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین