پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات 43
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مقدمه

در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمایشهای روزانه بکار میروند. مهمترین و متداولترین روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

nدر این روشها چربی شیر بوسیله انحلال در یک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقیق تر بوده و معمولاً بعنوان مقایسه و در کارهای تحقیقی مورد استفاده قرار میگیرند. مهمترین و متداولترین روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere