پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 153 کیلو بایت
تعداد صفحات 21
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

ساختمان میسل:

در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .

گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند

انعقاد شیر:

میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.

دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:

.1انعقاد آنزیمی
.2انعقاد اسیدی
انعقاد آنزیمی:

تغییر شکل دادن میسل های کازئین به علت هیدرولیز کازئین توسط رنت است که به دنبال آن توده ای شدن میسل را خواهیم داشت.

انعقاد آنزیمی در 3 فاز انجام می گیرد:

فاز اولیه

فاز ثانویه

فاز نهایی

فاز اولیه : پروتئولیز محدود برروی K_CN روی داده و منجر به آزاد سازی گلیکو ماکروپپتید (GMP) و Para_K_CN میشود و در نتیجه K_CN ثبات خود را از دست میدهد.