پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

دسته بندی پزشکی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 167 کیلو بایت
تعداد صفحات 21
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت بررسی تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر در 21 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

مقدمه

پروتئین شیر:

پروتئین شیر

ساختمان میسل:

در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .

گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند

انعقاد شیر:

میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.

دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:

.1انعقاد آنزیمی .2انعقاد اسیدی