پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

پاورپوینت آشنایی با سیستم HACCP

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.563 مگا بایت
تعداد صفحات 147
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت آشنایی با سیستمHACCP

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 147 اسلاید

فهرست مطالب:

تاریخچه پیدایشHACCP

آشنایی با سازمان كدكس

دلایل كاربرد استاندارد ایمنی و بهداشت مواد غذایی

HACCP چیست؟

كاربرد HACCP و ISO9000

مزایای سیستم HACCP

اشكال عدم كاربرد سیستم HACCP

مشاغل مرتبط باHACCP

طبقه بندی رشته های صنایع غذایی

نیازمندی ها و الزاماتHACCP

خانه ایمنی و بهداشت مواد غذایی

روش فرآوری صحیح یا GMPچیست؟

نیازمندی هایGMP

نگهداری و تمیزی تاسیسات

ضدعفونی و گندزدایی

الزامات C&D

نقش GMP و HACCP دربهداشت

نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP

نیازمندی های آموزشی پرسنل در سیستم HACCP

مراحل اجرای آموزش در سیستم HACCP

نیازمندی های سیستم مدیریت كیفیت

اصول و گامهای HACCP

اصول و مراحل اجراییHACCP

تشكیل تیم HACCP

توصیف محصول (شرح فرآورده)

تعیین هدف مصرف یا موارد استفاده

تهیه نمودار جریان تولید و نقشه جانمایی تجهیزات

تأیید نمودار جریان تولید

و نقشه تجهیزات در محل

برخی خطرات میكروبی

برخی خطرات شیمیایی(طبیعی یا مواد افزودنی شیمیایی)

برخی خطرات فیزیكی

نمونه فرمت جدول تحلیل خطر

شناسایی نقاط كنترل بحرانییا CCPها

درخت تصمیم جهت شناسایی CCPها

جدول ارزیابی CCPها

تعیین حدود بحرانی برای هر CCP

برقراری یك سیستم پایش برای هرCCP

برقراری اقدامات اصلاحی

برقراری رویه های تإیید سیستم

طرحHACCP

نظامنامهHACCP

قسمتی از متن پاورپوینت:

HACCPسیستمی است مبتنی بر دانش استفاده از ابزار و فنون شناسایی مخاطرات موجود در فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی و بكارگیری روشهایی جهت پیشگیری از وقوع این خطرات به نحوی كه اطمینان حاصل گردد كه محصول نهایی برای سلامت مصرف كننده خطر ندارد.

دامنه HACCP در چرخه تولید مواد غذایی میتواند از مرحله تهیه مواد اولیه (مزرعه) تا توزیع و رسیدن به دست مصرف كننده نهایی (رستوران) را دربرگیرد.