طرح توجیهی نان فانتزی باظرفیت 900 تن در سال

طرح توجیهی نان فانتزی باظرفیت 900 تن در سال

طرح توجیهی نان فانتزی باظرفیت 900 تن در سال

طرح توجیهی نان فانتزی باظرفیت 900 تن در سال

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 103 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

مقدمه :
بی شك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند

در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود ، كه قابلیت تبدیل

شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه

برخی از اقلام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در

مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه در كنار مومیایی

های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است .

در ایران ، نمونه های گندم در كاوش های باستان شناسی انجام شده در

دامغان ،غارهای نزدیك به دریاچه مازندران وهمدان بدست آمده است و

باستان شناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از

میلاد مسیح در این مناطق كشت می شده است .