دانلود مقاله مديريت مالي چيست ؟ 💯

دانلود دانلود مقاله مديريت مالي چيست ؟ باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

دانلود مقاله مديريت مالي چيست ؟

دانلود-مقاله-مديريت-مالي-چيست-؟لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 37 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏موسسه اموزش عالی امین
‏موضوع : مدیریت مالی
‏مقدمه اي بر علم مالي جديد
‏چکیده
‏دانش مديريت مالي در سال هاي اخير رويکردي جديد به واقعيت هاي پيچيده بازارهاي مالي خصوصا بازارهاي سرمايه داشته است. با توجه به نقاط ضعف تئوري هاي مدرن پرتفوي و فرضيه بازار کاراي سرمايه و کاهش روز افزون مقبوليت آنها، اين رويکرد جديد در بين دانشمندان مالي مطرح و مورد بحث و بررسي قرار گرفت. کاهش مقبوليت تئوري هاي ياد شده بدليل پيچيدگي و ژرفاي دنياي واقعي و تاثير ارزش هاي اقتصادي متعدد، روانشناسي فردي و اجتماعي و … بر بازارهاي مالي و عدم توان تئوري هاي سنتي مدرن پرتفوي و فرضيه کارايي بازار سرمايه در پاسخ به سوالات دانشمندان مالي در خصوص وجود فرصتهاي آربيتراژي و دامنه وسيع تعيين قيمت داراييهاي مالي ، تاثير اطلاعات بر قيمت سهام و… مي باشد.
‏دانش جديد مالي معتقد است، بناي ساده و سطحي تئوري هاي مدرن پرتفوي و فرضيه بازار کاراي سرمايه توان نمايش عمق روابط اقتصادي، روانشناسي و … حاکم بر بازارهاي مالي را ندارند. بنابراين نبايد با ابزارهاي سنتي مذکور انتظار تحقق کارايي بازارهاي مالي را داشت.
‏3
‏نتايج تحقيقات انجام شده در بازارهاي پيشرفته که در اين مقاله بيان شده است، نشان مي دهد که تئوري هاي سنتي دستاويز مناسبي براي نمايش واقعيت هاي پيچيده بازارهاي مالي در هزاره سوم نيستند و در نگاه به دنياي مالي بايد از رويکرد هاي جديدتري که بتواند اهميت علوم رفتاري و روانشناي در حوزه مالي را نمايش دهد، استفاده نمود.
‏تئوري مدرن پرتفوي که توسط مارکويتز(Markowitz,1959‏) و بعدها توسط شاگردان وي مانند شارپ(Sharp W.F‏ . 1970) و لينتنر(Linters .J. 1965‏) توسعه داده شد و فرضيه بازار کاراي سرمايه که اولين بار توسط ‏فاما (E.F. Fama 1970‏)عنوان گرديد، از ابتداي دهه 50 به بعد بعنوان ايده هاي قابل قبول و اثر گذار و زير بنا و شالوده تحقيقات دانشمندان و پژوهشگران مالي در آمد. اصول اين تئوريها در بازار هاي مالي نيز راهنماي عمل مديران سرمايه گذاري و ساير فعالان بازار قرار گرفت. اما پيچيدگي بازارهاي مالي و مطالعاتي که در پي تناقض نتايج ناشي از تحقيقات انجام شده در اجرا در بازارهاي مالي پيش آمد، دانشمندان مالي را برآن داشت تا نسبت به مفروضات اين تئوريها بررسي و تجديد نظر نمايند.
‏نتايج بدست آمده از تحقيقات اخير در بازارهاي مالي پيشرفته نشان مي دهد که تفسير بازار سرمايه در دنياي واقعي با آنچه که فاما و هم فکران او تحت عنوان فرضيه بازار کاراي سرمايه مطرح مي نمايند، متفاوت و پيچيده است. مفروضات حاکم بر بازارهاي واقعي با مفروضات ساده تئوري مدرن پرتفوي و فرضيه بازار کاراي سرمايه تفاوت اساسي دارد. به عبارتي بازارهاي واقعي بسيار پيچيده تر از آن هستند که بتوان آنها را در قالب يک يا دو تئوري و مدل جاي داد و برآن اساس در آن بازارها فعاليت نمود. عوامل پيچيده رفتاري ، رواني و ارزش هاي اقتصادي مختلف تاثير بسياري بر قيمت سهام دارند. بنابراين بزعم مطالعات اخير دانشمندان مالي که در اين مقاله به آنها اشاره خواهد شد، به دليل عدم کارايي بازارها در تعيين ارزش و اثر آن بر قيمت گذاري دارايي هاي مالي، عامل نمايندگي و عوامل پيچيده رواني و رفتاري و ارزش هاي اقتصادي متعدد، بازارهاي سرمايه هيچگاه به کارايي کامل نخواهند رسيد. مقاله حاضر قصد دارد تا نتايج تحقيقات انجام شده در بازارهاي مالي پيشرفته و مکانيزمهاي عدم کارايي بازارهاي مالي که مقدمه اي بر دانش جديد مالي است را بيان نمايد.

 

دانلود فایل