دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص 💯

دانلود دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

دانلود مقاله در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده 77 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-روش-صنعتی-تولید-لواشک-وآلوچه-فرآوری-شده-77-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 89 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دانشکده کشاورزی ورامین
‏رشته : کارشناسی ناپیوسته علوم وصنایع غذایی
‏موضوع :
‏روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده
‏فهرست مطالب ‏
‏فصل اول : مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-1- میوه ها
‏1-1-1- طبقه بندی میوه ها
‏2-1-1-1- میوه های آلویی
‏3-1-1-1- میوه های توتی یا انگوری
‏2-1-1- میوه های سیبی
‏1-2-1-1- سیب
‏2-2-1-1- گلابی ها
‏3-1-1- میوه های آلویی
‏1-3-1-1- گیلاس ها
‏2-3-1-1- هلو ها
‏3-3-1-1- شاه توت ها ، تمشک ها و توت فرنگی ها
‏4-1-1- میوه های توتی و انگوری
‏1-4-1-1- میوه های خانواده مرکبات
‏2-4-1-1- میوه های توتی دیگر
‏5-1-1- ترکیب شیمیایی میوه ها
‏2-1- پکتین
‏3-1- نشاسته
‏1-4- آب
‏5-1- اسید های آلی
‏6-1- شیرین کننده های طبیعی
‏1-7- نمک طعام
‏8-1- تمر هندی
‏9-1- قره قروت
‏فصل دوم ‏–‏ اصول آماده سازی و فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-‏2‏- اصول آماده سازی
‏1-1-‏2‏- شستشو
‏2-1-‏2‏- جدا سازی
‏3-1-‏2‏- تجهیزات خرد کردن
‏2-‏2‏- اصول فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏فصل سوم ‏–‏ فرآیند تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-‏3‏- لواشک
‏2-‏3‏- آلوچه ( گوجه درختی )
‏3-‏3‏- ویژگی های لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏4-‏3‏- فرآیندتولید لواشک
‏5-‏3‏- فرآیند تولید آلوچه فرآوری شده
‏6-‏3‏- فساد لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏فصل چهارم آزمون لواشک و آلوچه فرآوری شده
‏1-‏4‏- نمونه برداری
‏2-‏4‏- آزمون عوامل ناپذیرفتنی
‏3-‏4‏- آزمون رنگ
‏4-‏4‏- آزمون بو و طعم
‏5-‏4‏- آزمون ضخامت لواشک
‏6-‏4‏- آزمون های شیمیایی
‏7-‏4‏- آزمون های میکروبی
‏فصل پنجم ‏–‏ کلیات در راستای شناسایی محصول
‏فصل ششم ‏–‏ مطالعات فنی
‏ضمیمه
‏منابع
‏پیش گفتار
‏لواشک و آلوچه فرآورده هایی هستند که از گوشت برخی انواع میوه پس از عملیات های ‏
‏جداسازی ، شستشو ، پخت….. و افزودن مواد اختیاری مجاز مانند نمک ، شکر و اسیدهای آلی تولید می گردند . این محصولات غالبا از میوه های درجه 2 ( که بازار پسندی کمتری دارند ) و میوه های مازاد در مصرف بازار تهیه می شوند . لواشک و آلوچه فرآوری شده از دیر باز به عنوان تنقلات مصرفی خانوارها ی ایرانی کاربرد داشته است . تولید این محصول علاوه بر جلوگیری از ضایعات میوه ها به دلیل ارزش غذایی بالا به ویژه از نظر میزان مواد معدنی و ویتامین ، قابلیت نگهداری طولانی مدت و طعم مطلوب همواره مورد توجه بوده است . این فرآورده ها به عنوان چاشنی نیز در مواد غذایی گوناگون استفاده می شوند .
‏امروزه ازدیاد محصولات کشاورزی و بالا رفتن فرهنگ جامعه در جهت مصرف فرآورده های غذایی به داشتی سبب گردیده است که تولید محصولات مذکور از قالب سنتی به نیمه سنتی و صنعتی سوق یابد . به دلیل دسترسی آسان به مواد اولیه سهولت تهیه و هزینه سرمایه گذاری اولیه اند‏ک ، صنعت تولید لواشک و آلوچه فرآ‏وری شده بهداشتی به سرعت گسترش یافته است .
‏ارائه محصولاتی با کیفیت مطلوب چندان ساده نمی باشد ‏. از یک سو ماهیت محصولات تولیدی که جزء تنقلات سنتی کشورمان می باشند ، زمینه مناسبی را برای صادرات این فرآورده ایجاد ‏
‏می نماید و از سوی دیگر قشر اصلی مصرف کنندگان داخلی این محصولات که کودکان می باشند لزوم توجه به کیفیت بهداشتی و مرغوبیت کالاهای مذکور را حائز اهمیت به سزایی می نماید . لذا انجام پژوهش توسط واحد های تحقیق و توسعه کارخانجات مربوطه ونیز دانشکده های صنایع غذایی ، کشاورزی و تغذیه کشور ضروری می باشد .

 

دانلود فایل