آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل docx
حجم فایل 5.587 مگا بایت
تعداد صفحات 17
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

در این فایل محصولات حاصل از فراوری آبزیان، فرایند تولید، تجهیزات مورد نیاز ، تولید کنندگان داخلی و … همراه با تصاویر مرتبط توضیح داده شده است.

1- مقدمه

2- برخی از محصولات حاصل از فراوری آبزیان :

3- ماهیان مورد استفاده جهت تولید فیش برگر و فیش فینگر:

4- نموار خط عمل آوری ماهی و تولید فراورده های آن

5- تشریح فرایند تولید

1-5- تحویل گوشت و آماده سازی:

2-5-آماده سازی مواد اولیۀ غیرگوشتی و توزین:

3-5- چرخ کردن (Grinding):

4-5- اختلاط (Mixing):

5-5- قالب زنی ( Forming):

6-5- آردزنی اولیه ( pre-dusting):

7-5- لعاب زنی (Battering ):

8-5- آردزنی نهایی (Crumb BREADING):

9-5- سرخ کردن ( Frying):

10-5- دستگاه منجمد کننده سریع (I.Q.F):

11-5- بسته بندی ترمو فرمینگ ترمو سیلینگ:

12-5- انتقال به سردخانۀ نگهداری:

6- مهمترین تولیدکنندگان داخلی :

7- ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﻧﺘﻴﺠﻪﮔﻴﺮی :