تحقیق کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی

تحقیق کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی

تحقیق کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی

تحقیق کاشت، داشت و برداشت سیب زمینی

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل docx
حجم فایل 144 کیلو بایت
تعداد صفحات 50
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

این تحقیق در مورد کاشت،داشت و برداشت سیب زمینی در 50 صفحه و در قالب ورد و شامل کاشت،داشت و برداشت سیب زمینی،روش کاشت،اصلاح و بذرگیری سیب زمینی،سیب زمینی،اصلاح و بذرگیری سیب زمینی،Potato،خصوصیات گیاهی سیب زمینی،برداشت وانبار كردن سیب زمینی ،انواع انبارهای نگهداری سیب زمینی و غیره می باشد.

فهرست

مشخصات گیاهشناسی:4

اهمیت اقتصادی وارزش غذایی وداروی :7

خصوصیات گیاهی :8

شمای عمومی بوته سیب زمینی :9

برش عرضی سیب زمینی :9

مراحل نمو :10

مراحل رشد و نمو سیب زمینی :11

سازگاری سیب زمینی :12

زراعت سیب زمینی13

ریشه13

غده13

میوه15

فرآیند غده زایی16

فسفر:18

خاک20

شدت نور20

چه چیزی بکاریم؟23

نحوه القای جوانه زنی24

نحوه کاشت سیب زمینی:24

نحوه برداشت سیب زمینی:24

چگونه سیب زمینی بکاریم؟25

بذر سیب زمینی تهیه کنید:25

غنی سازی خاک:26

کاشت:26

اصطلاحات و تعاریف انواع فرآورده های سیب زمینی29

فرآوری سیب زمینی:30

خلاصه ای فرآیند تولید:31

ارقام سیب زمینی :31

تاریخ کاشت :32

مرحله کاشت :34

عمق کاشت :35

فاصله روی ردیف :35

عمق کاشت :36

فاصله روی ردیف :36

مرحله داشت :37

خاک دهی پای بوته :37

كنترل علفهای هرز :40

بیماریها :42

برداشت و نگهداری سیب زمینی :42

شرایط آب وهوایی43

خاک وکود مورد نیاز44

کود دامی:45

کود سبز:45

کود شیمیایی:45

کاشت وزراعت46

مراقبت های زراعی:46

برداشت وانبار كردن سیب زمینی :47

خصوصیات گیاهی سیب زمینی48

منابع50

مشخصات گیاهشناسی:

سیب زمینی گیاهی است یکساله از خانواده یSolanaceaeو نام علمی آنSolanum tuberosumاست که برای استفاده از غده ی زیر زمینی آن کشت می شود. سیب زمینی گیاهی است سرمادوست و از نظر گلدهی روزبلند و طول دوره ی رشد آن 3-6 ماه می باشدسیب زمینی تعلق به خانواده بادمجانیان((solanaceaeدارد.جنسsolanumدارای گونه های زیادی بوده ولی تنها گونهtuberosum تعداد بسیار محدود دیگر هستند که تولید غده می نمایند. قسمت هوایی این گیاه در اثر سرمای زمستان خشکیده واز بین می رود ولی غده های باقی مانده در خاک می توانند در بهار سال بعد جوانه زده وگیاه جدیدی را تولید نماید. بنابراین سیب زمینی ازنظرساقه های زیرزمینی کهدر انتهای غده ها تشکیل می شود گیاهی است دائمی ولی ازنظرساقه هایی وبرگها یکساله است.خود به زیر تیره های متعددی تقسیم میشود که اساس اینSolanaceaeتیره تقسیم بندی فرم جنین و تفاوتهای موجود در گرده های فعال تولید شده است و وجود آلکالوئید به ویژه آلکالوئیدهای گروه اورنیدتین مشخصه گیاهان متعلق به این تیره می باشد .را شامل می شود که حدود 1200 گونه از آنگونه های بسیارSolanumجنستا کنون شناخته شده است و گونه های زراعی آن شامل سیب زمینی ، بادمجان و گوجه می باشد. این جنس به 6 زیر جنس تقسیم شده و هر کدام ازآنها به بخشهایی تقسیم می شوند

گیاهانی که غده تولید می کننددرزیر جنسHyperba sathrum قرارمیگیرندو این زیر جنس خود به زیربخشTuberariumتقسیم می شود.زیر جنسH.Sبا ساقه گل دهنده بند بند ( که از قسمت قاعده به بالا بند بند می باشد)و وجود کرک با سلولهای بسیار زیاد و همچنین وجود غده مشخص می گردد.تقسیمات بعدی زیر بخشها در واقع مربوط به سری ها است که 17 الی 27 سری تا کنون شناسایی شده که در بین آنهاTuberosaبیشترین اهمیت را دارد . سیب زمینی گیاهی یکساله تابستانه می باشد که منشاء و محل پیدایش تمام جنسهای این گونه قاره آمریکا می باشد . بکار گیری گونه های این تیره در ارتباط با تشکیل غده در سیب زمینی و سته در گوجه فرنگی و بادمجان می باشد.گلها در در سیب زمینی پنج پرچم کوتاه به هم چسبیده دارند و گلبرگها و کاسبرگها درآن پنج قسمتی متصل به هم می باشند و تخمدان آن دو برچه ای بوده و میوه اش سته می باشد که تولید تعداد زیادی دانه می نماید و بطور کلی میوه در جنسsolanumسته بوده و نوعی جفت ضخیم گوشتی وجود دارد که بر روی آن تعداد زیادی دانه تشکیل میشود .

رنگ گلها بسته به رقم مورد استفاده از سفید ، قرمز ، ارغوانی تا بنفش متغییر مباشد.

ساقه های هوایی از روی چشمکهایی که روی غده مادری وجود دارند خارج شده و حامل برگ وگل ومیوه می شود.در بعضی از انواع ساقه ها به حالت مستقیم وعمودی ودر بعضی دیگر کم وبیش برروی زمین قرار می گیرد .ساقه ها در اغلب نژادها تو خالی هستند. رنگ ساقه اغلب سبز است ولی در بعضی اوقات نیز به رنگهای قرمز وبنفش در می آیند. برگهای سیب زمینیدر ابتداء ساده ولی در مراحل رشد بعدی به صورت مرکب پرزدار بوده ومقدارواندازه برگچه ها متفاوت است .

گلهای سیب زمینی به رنگهای مختلف از سفید تا ارغوانی وبنفش تیره دیده می شود .تعداد گل در گیاه متفاوت است . دربعضی از واریته ها گلها قبل از عمل لقاح می ریزند در صورتی که دربرخی دیگر عمل لقاح صورت گرفته ومنجر به تولید میوه وبذر می گردد. میوه ها در همه نقاط ظاهر نمی شوندوگلها فقط درآب وهوای ملایم وییلاقی منتهی به میوه می شود . رنگ میوه اغلب سبز است ولی دربعضی اوقات نیز به رنگ سیاه ویا بنفش درمی آید .بذر سیب زمینی بندرت برای ازدیاد بکار می رود زیرا نهالی که از بذر به دست آید،هیچگاه محصولی شبیه پایه مادری نخواهد داد .بذر سیب زمینی تنها برای ایجاد واریته های جدید در کارهای تحقیقاتی ودر آزمایشگاه استفاده می شود. استولونها یا ساقه های زیر زمینی از جوانه هایی که در قسمت زیر زمینی انتهای ساقه وجود دارند تو لید می شوند که در مراحل بعدی می توانند به درجات دیگر منشعب شوند .غده های ت