انگور 27 اسلاید

انگور 27 اسلاید

انگور 27 اسلاید

انگور 27 اسلاید

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 24 کیلو بایت
تعداد صفحات 27
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

انگور 27 اسلاید

مقدمه

تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هكتار از سطوح زیر كشت را به خود اختصاص می دهند. كه بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الكلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید كشمش نیز از آن استفاده می شود.

این متن بیشتر دربارة انگورهایی بحث می كند كه vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت كوچكی از تولید كل جهان را به خود اختصاص می دهد. اغلب برنامه ای اصلاحی كولتیوارهایی را تعقیب می كنند كه توسط قلمه و پایه وژرم پلاسم ازدیاد می شوند.

منابع رژم پلاسمی كه vinifera نیستند دارای مقاومت به حشرات ، بیماریها و تغییرات شدید محیطی هستند كه در vinifera یافت نمی شود . گونه های nonvinifera همچنین بهترین منبع ژنی برای كلون های مولكولی و انتقال به كولیتوارهای vinifera هستند. بكارگیری هیبریدهای بین گونه ای نتایج خوبی در گسترش رشد انگور در مناطقی كه كشت vinifera نا موفق بوده (بعلت آفات و یا تغییرات شدید دما) داشته است . در كل توسعة پایه خیلی فعال است و تماماً بستگی به رژم پلاسم nonvinifera دارد.

مبداء پیدایش و محل توسعه

كشت انگور یك هنر باستانی است . مدارك و اسناد نشان می دهد كه كشت انگور و درست كردن شراب در مصر به 5000 تا 6000 سال پیش باز می گردد. قبل از شروع قرن اول ، انگور و شراب در نظر مردم خاورمیانه و مدیترانه مهم جلوه می كرد. انگور نه تنها از نقطه نظر تولید شراب اهمیت داشت ، بلكه از لحاظ تازه خوری نیز مدنظر بود. انگور دارای كالری زیاد و در حدود 20تا25 % قند است . انگور خشك شده در حدود 80% قند دارد و یكی از منابع متعدد قندی است كه می توانند ذخیره و براحتی مصرف شوند.

مناطقی كه تمدن انسان نخستین از آنجا صورت گرفته ، جایی بین دریای سیاه و دریای كاسپین است كه انگورها هنوز بصورت وحشی یافت می شوند vinifera را نیز می توان از قدیمی ترین انگورهایی دانست كه در آنجا رشد كرده است . محل پیدایش اولیه، منطقة مدیترانه بوده كه بطرف نواحی ساحلی گسترش یافته است. در قرن 15 كشت انگور در جزایر قناری و Maderia پایه گذاری شد. سپس به آفریقا جنوبی ، استرالیا و آمریكای جنوبی كشده شد. اولین انگورهای شرابی در قرن 18 از مكزیكو به كالیفرنیا آورده شدند و در نیمه اول قرن 18، پرورش انگور و ساختن شراب ابتدا در كالیفرنیا انجام شد و بسرعت از سال 1860 تا1900 به سایر نقاط پراكنده شد.

خانوادة ویتاسه كه خانوادة انگور بشمار می رود. شامل 14 جنس و بالغ بر 1000 گونه است و گستردگی زیادی از نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری گرفته تا مناطق معتدله را دارد. جنسی كه اهمیت اقتصادی زیادی را دارد، Vitis است . دیگر گونه ها كه شامل Cissus antartica Ampelopsis partheno cissus است بیشتر جنبه تزئینی دارند. Vitis دارای دو زیر جنسی است كه Muscadinae و EuVitis نامیده می شوند كه فقط از لحاظ تعداد كروموزوم با هم تفاوت دارند. در Muscadinae 40=n2 ودر EuVitis 38=n2 است و امكان هیبریداسیون بین آنها وجود ندارد. زیر جنس EuVitis برحسب منطقة پراكندگی به سه دسته تقسیم می شود . گونه های وحشی و بومی امریكا ، دارای ارزش زیادی برای اصلاح كنندگان هستند. ولی در مقابل آفت فیلوكرا، حساس بوده و نابود می شوند. از مهمترین آنها می توان به مواد زیر اشاره كرد.

.V.rapestris در مناطق شنی و سنگلاخی جنوب آمریكا و مكزیك پراكنده است و نیز جنوب میسوری ، ایلینویس ، آركانزاس ، كنتاكی ، تنسی، اوكلاهما و تگزاس شرقی و مركزی مقاوم به فیلوكسرا و بیماریهای قارچی ریشه است .