⭐️پاورپوینت بهداشت یخ و بیماریهای منتقله بوسیله آب

دانلود پاورپوینت بهداشت یخ و بیماریهای منتقله بوسیله آب جهت رشته پزشکی در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx

پاورپوینت بهداشت یخ و بیماریهای منتقله بوسیله آب

دانلود پاورپوینت بهداشت یخ و بیماریهای منتقله بوسیله آب جهت رشته پزشکی در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 37
حجم 2678/263 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت بهداشت یخ و بیماریهای منتقله بوسیله آب جهت رشته پزشکی در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

براساس قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف به نظارت بر کنترل کیفی آب آشامیدنی از لحاظ فیزیکی، شیمیایی، باکتریولوژیکی از نقطه آبگیر تا مصرف می باشد این فعالیت توسط پرسنل بهداشت محیط و با استفاده از امکانات آزمایشگاه های آب و فاضلاب معاونتهای بهداشتی صورت می پذیرد و در خصوص بررسی کیفیت آب آشامیدنی استانداردهای ملی را بکار می گیرد ولی از آنجائیکه انجام صحیح توزیع آب آشامیدنی سالم در کشور مستلزم همکاری تنگاتنگ وزراتخانه های نیرو و بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است هماهنگی های بین بخشی و مشارکتهای علمی و فنی کارشناسان ذیربط یکی از عوامل مهم در تحقق این هدف می باشد و بعلاوه بر طبق تبصره 2 ماده 3 آئین نامه بهداشت محیط، سازمانها و موسسه های دولتی و خصوصی  تامین کننده آب آشامیدنی عمومی موظف به رعایت همه ضوابط و معیارهای بهداشتی اعلام شده توسط وزارت بهداشت بوده و باید همه اطلاعات لازم برای بررسی مورد یا موارد و تسهیلات بازدید از تاسیسات را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهند.

 

 

 

فهرست مطالب
بیماریهای منتقله بوسیله آب
عوامل بیماریزای منتقله توسط آب و اهمیت آنها در تامین آب آشامیدنی
استانداردهای ملی مرتبط با آب 
به لحاظ استفاده از استاندارد ملی تعاریف زیر را باید مورد توجه قرار داد 
حد مطلوب 
حد مجاز 
ویژگیها و تفسیر نتایج آزمون باکتریولوژی آب 
شاخص های میکروبی (باکتریایی) کیفیت آب 
کلی فاژها و دیگر شاخص های متناوب ( ماندگاری زیاد داخل کلیفرم)
Monitoring


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود