گزارش کاراموزی شركت سهامی سپیدنت

گزارش کاراموزی شركت سهامی سپیدنت

گزارش کاراموزی شركت سهامی سپیدنت

گزارش کاراموزی شركت سهامی سپیدنت

دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل doc
حجم فایل 62 کیلو بایت
تعداد صفحات 85
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

گزارش کاراموزی شركت سهامی سپیدنت در 85 صفحه ورد قابل ویرایش

فهرست

تشكر و قدردانی 4

تقدیمی به : 5

مقدمه 7

تاریخچه 11

تاریخچه اینترنت در ایران 15

ابزار مورد نیاز جهت استفاده از اینترنت 17

مودم چیست ؟ 18

خدمات اینترنت 19

پست الکترونیکی 19

مثال هایی از حوزه های مختلف سطح بالای جغرافیایی 22

مثال هایی از حوزه های سطح بالای سازمانی 22

آشنایی با سایت های مهم در اینترنت 23

1. سایت یاهو ( Yahoo ) 23

2. سایت گوگل (Google ) 23

3. سایت ابای ( Ebay ) 24

4. سایت آمازون( Amazon ) 24

معرفی تعدادی مراکز مالی 25

تهیه نرم افزار 26

گپ زنی در اینترنت 26

بحث و گفتگوی گروه های تخصصی 28

تجارت الکترونیک 29

تاریخچه تجارت الکترونیک 29

تعریف تجارت الکترونیک 31

مزایا و معایب تجارت الکترونیک 33

بسترهای لازم برای تجارت الکترونیک 35

تجارت الکترونیک در ایران 35

آشنایی با بازاریابی از طریق اینترنت 38

تلفن اینترنتی 39

مزایای مکالمه تلفنی اینترنتی برای کار 39

مزایای استفاده از voip 40

مزایا و معایب ارتباطات اینترنتی 43

اساسنامه 45

اساسنامه محل کارآموزی 47

اساسنامه شرکت سپید نت ( سهامی خاص ) 47

ثبت شرکت ها 52

شرکت های سهامی 55

کلیات 55

تعریف شرکت 56

میزان سرمایه 57

انواع شرکت های سهامی 58

نحوه تاسیس شرکت های سهامی خاص 58

محدودیت های شرکت سهامی خاص 59

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت سهامی خاص 60

مدیریت 61

مهارت های مدیران 62

وظایف مدیریت 63

نقش های مدیر 65

نقش های ارتباطی 65

نقش های اطلاعاتی 66

نقش های تصمیم گیری 67

اصول و روش های حسابداری 69

اصل بهای تمام شده 69

تعریف وجه نقد 73

تنخواه گردان 74

حسابداری تنخواه گردان 75

صندوق 76

حساب بانک 77

انواع دفاتر تجاری 79

الف ) دفتر روزنامه 80

ب ) دفتر کل 82

ج) دفتر دارایی 83

د) دفتر کپیه 84

صورت های مالی 85

نمونه ترازنامه 86

نمونه صورت حساب سود و زیان 89

نتیجه گیری 95

مقدمه

از همان زمانی که انسان از زندگی انفرادی دست کشید و به زندگا اجتماعی روی آورد و تبادلات و معاملات آغاز شد ، نیاز به یک سری محاسبات و شمارش ها به وجود آمد . نخستین وسیله ای که انسان برای محاسبه و شمارش در دست داشت ، انگشتان دست بود . با گسترش جوامع و پیچیده تر شدن مناسبات و دادوستدها کم کم اشیا جایگزین انگشتان دست شدند . بشر هزاران سال سعی کرد تا روش ساده ای جهت محاسبات پیدا کند و مهم ترین تحول در این زمینه اختراع چرتکه بود که آن را به چینیان نسبت می دهند و قدمت آن به بیش از دو هزار سال قبل از میلاد برمی گردد . با اختراع چرتکه در حقیقت داده پردازی از حالت دستی محض به همراهی با وسایل جانبی مکانیکی تبدیل گردید .

لایبنیز ریاضی دان آلمانی از نخستین کسانی است که در ساختن یک دستگاه خودکار محاسبه کوشش کرد ، او که به پدر حسابدارش در تنظیم حسابها کمک می کرد از زمانی که برای محاسبات صرف می کرد ، ناراحت بود ، به همین علت تلاش غراوانی ئر ساخت این ماسین کرد ولی در نهایت موفق به انجام این کار نشد .

در گذشته دستگاه های مختلف مکانیکی ساده ای نظیر چرتکه ساخته می شدند که در برخی موارد به عنوان « کامپیوترهای آنالوگ » نام برده می شود . چرا که بر خلاف کامپیوتر های رقمی ، اعداد را نه به صورت اعداد بر پایه دو بلکه به صورت کمیت های فیزیکی متناظر با اعداد نمایش مب دادند .

نهایتا ً نخستین ماشین جمع زن مکانیکی که اعداد را بر پایه دو نمایش می داد در سال 1642 توسط دانشمند فرانسوی به نام بلز پاسکال ساخته شد .

چیزی که امروزه از آن به عنوان کامپیوتر یاد می شود در گذشته به عنوان کامپیوترهای رقمی ( دیجیتال ) یاد می شد تا آنها را از انواع کامپیوترهای آنالوگ جدا سازد .

ایده چالز بابج بود که مبنای ساخت کامپیوترهای امروزی شد . که او را به عنوان پدر کامپیوتر می شناسند . او یکی از اولین ماشین های محاسبه مکانیکی را که به آن ماشین تحلیلی گفته می شد ، طراحی نمود ، اما بخاطر مشکلات فنی مورد استفاده قرار نگرفت . ولی در نهایت نخستین ماشین الکترونیکی یا کامپیوتر در سال 1944 ساخته شد . در این کامپیوتر از لامپ خلاء به عنوان اصلی ترین مولفه الکترونیکی استفاده شد . دو سال بعد کامپیوتر عظیمی بنام «ایناک» توسط دانشمند مجارستانی بنام جان ون نیومان ساخته شد .

یکی از کاربردهای مهم کامپیوتر در عصر حاضر اینترنت است . با توجه به اهمیت ارتباطات و اطلاعات در عصر حاضر که به عصر انفجار اطلاعات موسوم شده است ، ابزارهایی که امکان اطلاع رسانی و برقراری ارتباط میان افراد مختلف را در سراسر جهان فراهم می کنند ، اهمیت فراوانی پیدا کرده اند و نیاز به نظام های ارتباطی است که بتواند بهمن عظیمی از اطلاعات را تحت کنترل موثر قرار داده و شانه انسان را از زیر بار آن خالی کرده و برای خلاقیت در کار به او دقت و امکان تلاش بیشتر دهد . بدین ترتیب دیگر پژوهشگر ناگذیر نیست وقت زیادی را صرف جستجوی اثری کند که به آن نیاز دارد یا کتابخانه اش را زیرو رو کند ، برگه های فهرست کتابخانه های مختلف را ورق بزند ، تلفنی یا حضوری از متخصصان مختلف بپرسد .

با استفاده از یک رایانه ، یک مودم و یک خط تلفن قادر خواهد بود به اینترنت، بزرگ ترین شبکه اطلاع رسانی جهان متصل شود . بدین سان انبار عظیمی از نرم افزارها و حجم عظیمی از اطلاعات اعم از کتاب ها ، مجلات ، تحقیقات و یا جدیدترین مقالات در زمینه های مختلف در دسترس قرار خواهد گرفت . اینترنت در سرتاسر جهان به صدها میلیون کاربر اجازه می دهد تا با هم به تبادل نظر پرداخته و از نظرات یکدیگر آگاه شوند. از طریق اینترنت می توان با افراد بیشماری از کشورها و فرهنگ های مختلف، که داوطلبانه با یکدیگر همکاری کرده و حاصل تلاش ها و دستاوردهای خود را از طریق این شبکه در اختیار دیگران قرار می دهند ، آشنا شد . در واقع تمامی اطلاعات موجود در اینترنت ، حاصل کوشش افرادی است که در ابتدا ایده خود را توسعه داده و پدیده جدیدی خلق کردند ، و سپس آن را از طریق این شبکه به جامعه انسانی در سراسر جهان ارائه نمودند . بنابراین اتصال به شبکه اینترنت، به معنای برقرار کردن پیوند با جریان پویا و بالنده علم جهان می باشد . در واقع اینترنت از تعداد بیشماری شبکه های کوچک و بزرگ که حاوی اطلاعات متنوع و گوناگونی می باشند ، تشکیل می شود . یک فرد متصل به شبکه اینترنت تنها نظاره گر اینترنت نمی باشد ، بلکه خود نیز جزیی از اینترنت است و می تواند با آن تبادل اطلاعات نماید .

مودم چیست ؟

مودم وسیله ای است که از یک طرف معمولا ً به کامپیوترهای شخصی و از طرف دیگر به خط تلفن وصل شده و امکان ارسال داده های موجود در رایانه را از طریق خط تلفن فراهم می آورد . کار مودم در حقیقت تبدیل علائم رایانه ای به سیگنال های تلفنی می باشد که بدین ترتیب ارتباط بین دو رایانه را از طریق خط تلفن ممکن می سازد .

به طور کلی مودم ها دارای دو نوع کلی می باشند :

الف ) مودم های داخلی که به صورت یک کارت الکترونیکی مانند کارت صدا و کارت گرافیکی در یکی از شیارهای خالی مادربرد نصب می شود .

ب) مودم های خارجی که به صورت یک جعبه کوجک مجزا هستند و با یک کابل از بیرون کیس به ان وصل می شوند .

مودم های داخلی نسبت به مودم های خارجی ارزان تر هستند . مودم های خارجی به راحتی قابل استفاده بر روی رایانه های دیگر می باشند . در حالی که جابجایی مودم های داخلی به راحتی انجام نمی گیرد .

خدمات اینترنت

کاربردهای فراوان و متنوع اینترنت موجب استقبال گسترده عموم مردم از این شبکه عظیم شده است . این کاربرد ها بسیار زیاد و در زمینه های مختلف می باشد. عمده ترین این خدمات عبارتند از :
پست الکترونیکی

استفاده از سرویس پست الکترونیکی یکی از کاربردهای عمومی و مفید اینترنت می باشد . این سرویس ابزار فوق العاده ای برای ارسال و دریافت پیام از طریق اینترنت می باشد .

ایمیل یا پست الکترونیکی نوعی پیام متنی است که باعث انتقال نامه ها و سایر مدارک از رایانه ای به رایانه دیگر از طرق شبکه ارتباطات دوربرد می گردد. در تعریفی دیگر پست الکترونیکی عبارت از تبادل پیام های متنی و فایل های رایانه ای از طریق شبکه ارتباطی مانند پست محلی یا اینترنت است که اغلب میان رایانه و پایانه صورت می گیرد و معمولا ً شامل پیام های خصوصی است که به صورت الکترونیکی میان رایانه ها

یا به وسیله اتصال به شبکه اینترنت یا از طریق خطوط تلفنی فرستاده می شود تا بر روی شبکه اینترنتی ذخیره گردد تا گیرنده آنها را دریافت کند.

پست الکترونیکی یکی از خدمات مهم اینترنت است که شباهت زیادی به خدمات پست معمولی دارد و در واقع ارتباط غیر هم زمان را برای افراد پدید می آورد ،

و در عرصه ارتباطات توجه روز افزونی به آن می گردد . امروزه استفاده از اینترنت و پست الکترونیکی در کتابخانه ها بسیار متداول شده و بسیاری از خدمات و کارکردهای کتابخانه ها از جمله خدمات مرجع را متاثر ساخته است. این فرآیند همانند پست معمولی عمل می کند با این تفاوت که بجای نظام پستی معمولی ، از نظام رایانه ای استفاده می شود ، و به جای کاغذ بیت ها و بایت ها اطلاعات را جابجا می کنند . استفاده از این پست آسان است و فرستادن پیام به هر نقطه ای از دنیا چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد ، و لزومی به خرید تمبرو پاکت و کاغذ نیست ؛ و مهم تر آن که عکس و سند و کاغذ نیز می وان از طریق پست الکترونیکی ارسال کرد.

پست الکترونیکی نخستین بار در سال 1971 به شکل ابتدایی توسط یکی از مهندسان رایانه به نام « ری تاملینسون » مطرح شد . وی نظامی را ابداع کرد که به همکارانش امکان می داد پیام هایی را برای یکدیگر بفرستند ؛آنچه تاملینسون ابداع کرد به سرعت مورد استفاده قرار گرفت و مهندسان دریافتند که می توانند پس از اختراع تلفن دگرگونی بزرگی در ارتباطات به وجود آورند . چند سال بعد ، میلیون ها نفر از مردم شروع به استفاده از پست الکترونیکی به جای تماس های تلفنی ، دورنگار و نامه کردند . از آن پس استفاده از پست الکترونیکی به سبب مزایای بسیار به طور گسترده ای رشد یافت .این مزایا عبارتند از : امکان ذخیره یا دستکاری پیام ، سرعت بالای ارسال پیام ، هزینه ناچیز ارسال پیام ، حذف نسخه برداری و استفاده از کاغذ و هم چنین حذف محدودیت های زمانی و جغرافیایی و بسیاری از مزایای دیگر .

کلیه کاربرانی که در سراسر دنیا به این شبکه متصلند ، دارای آدرس پست الکترونیکی خاص خویشند و این آدرس معرف آن کاربر ، به کلیه کاربران اینترنت در سراسر جهان خواهد بود . این آدرس از دو قسمت تشکیل می شود که توسط یک علامت @ – به معنی “در” یا “at” – از هم جدا می شوند .