پاورپوینت نقش ژنهای منتخب در اصلاح زندگی پس از برداشت

پاورپوینت نقش ژنهای منتخب در اصلاح زندگی پس از برداشت

پاورپوینت نقش ژنهای منتخب در اصلاح زندگی پس از برداشت

پاورپوینت نقش ژنهای منتخب در اصلاح زندگی پس از برداشت

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2.095 مگا بایت
تعداد صفحات 35
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

فهرست مطالب:

مقدمه

کنترل بیوتکنولوژیکی رسیدگی میوه و بیماریهای پس از برداشت

کنترل استحکام میوه

کنترل سنتز و دریافت اتیلن

مقاومت به بیماری

کنترل بیوتکنولوژیکی رسیدگی سبزی و بیماری‌های پس از برداشت

هدف اصلی تکنولوژی پس از برداشت:

افزایش زندگی مفید ماده غذایی

عامل افزایش دهنده:

نگه داشتن تورژسانس سلولهای گیاهی: کاهو، کلم و سیب‌

وجود درجه صحیحی از نرمی برای مدت طولانی بدون رسیدگی بیش از حد: انبه‌ها و موزها

بیوتکنولوژی و پیری میوه :

هر بافت خصوصیات پیری خاصی دارد.

این ویژگی، دلیل عدم وجود تیمار مفید پس از برداشت عمومی برای همه محصولات باغبانی می‌باشد.

سبزیجات برگی باید از راه متفاوتی نسبت به میوه‌ها تیمار شوند.

از نقطه نظر بیوتکنولوژی باید طبیعت محصول و مشکل خاص آن را قبل از آنکه در جستجوی خطی مشی برای حل آن مشکل برآییم، بدانیم.

دلایل عدم اجرای تکنولوژی جدید در کنترل خسارات میوه :

کشت بسیاری از محصولات در مزارع کوچک

عدم پذیرش ضرورت‌ بسته‌بندی‌های خاص از سوی کشاورز

هزینه زیاد برای کشاورز

عدم سازماندهی از سوی بخشهای خصوصی یا دولتی

اهداف عمده بهبود ویژگی‌های پس از برداشت میوه‌ها :

توسعه زندگی قفسه ای

مقاومت در برابر حمله عواملبیماری زا

مهندسی ژنتیک و بهبود زندگی قفسه ای :

خاموشی ژنها با استفاده از دو تکنیک:

ژنهای مرتبط با دریافت یا تولید اتیلن.

ژنهای کنترل کننده استحکام میوه (موقعیت غشاء دیواره سلولی)