پاورپوینت دلبستگی مکانی و حس مکان (⭐⭐⭐) 💯

دانلود پاورپوینت دلبستگی مکانی و حس مکان (⭐⭐⭐) باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

پاورپوینت دلبستگی مکانی و حس مکان (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-دلبستگی-مکانی-و-حس-مکان-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 27 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
دلبستگی مکان
در لغت نامه دهخدا به مفهوم محبت، رغبت، دوستی، مودت، عشق و گرایش خاطر یاد می شود. دلبستگی به مکان به عنوان یک مفهوم، رابطه و نقطه اتصال بین مردم و مکان هاست.( Giuliani, Ferrara, & Barabotti, 2003; Altman & Low, 1992 )
دلبستگی به مکان یا دلبستگی مکانی مفهومی چندبعدي، پیچیده و بین رشته اي است که جنبه هاي مختلفی از پیوند مردم با مکان را درهم می آمیزد. این مفهوم در طول چند دهۀ گذشته مورد توجه بسیاري از محققان در رشته هاي مختلف علمی (جامعه شناسی، روانشناسی محیطی، مردم شناسی، جغرافیاي انسانی و معماري)قرارگرفته است(هیومان1992 ؛ ترنتلمن، 2009، ویندسانگ،2010)
حس تعلق به مکان را می توان رابطه ای عاطفی و پر معنا بین شخص و مکان توصیف کرد، پیوندی احساسی که مردم آن مکان را به عنوان قرارگاهی برای بازگشت بدان ارزشمند بدانند. در حقیقت احساس تعلق به مکان شاخصی است که از طریق آن می توان میزان متمایز بودن آن مکان را برای مردم، نسبت به دیگر مکان ها سنجید . مسلم است که این تمایزات حاصل جمیعی از عوامل مادی و معنوی شامل محیط محیط کالبدی و معماری، محیط اجتماعی و نوع فعالیت ها، سطح فرهنگ و تاریخ، ابعاد شخصی و روانشناسانه ) ادراک، شناخت و احساس ( می باشد(سیاوش پور، 1393)
تعلق مکان به عنوان پیوندی موثر که مردم با قرارگاه های مکانی برقرار می کند تعریف می شود جایی که آن ها تمایل به ماندن دارند و جایی که آن ها احساس راحتی و امنیت دارند احساس تعلق مفهومی است که در مرحله توصیف به ابعاد و عوامل تشکیل دهنده آن قابل تجزیه است اما در مرحله ادراک درکی کلی از محبت و عاطفه نسبت به مکان است که شاید حتی برای شخص قابل وصف و بیان نباشد. (سیاوش پور، 1393)
پیشینه ای از حس دلبستگی مکان:
کاساردا و جانویتز ( 1974 ) در بررسی دلبستگی به اجتماع محلی در جامعۀ توده اي هر دو بعد را مورد بررسی قرار دادند . در بعد اول، گرایش ها و احساسات نسبت به اجتماع محلی و در بعد دوم پیوندهاي اجتماعی محلی (شبکه ها)، شامل پیوندهاي دوستی دوستی و خویشاوندي، میزان مشارکت در سازمان هاي رسمی و مشارکت غیر رسمی در فعالیت هاي اجتماعی محلی مورد سنجش قرار گرفت . (لو و آلتمن، 1992 )

 

دانلود فایل