پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر (⭐⭐⭐) 💯

دانلود پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر (⭐⭐⭐) باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-جستجو-و-اندازه-گیری-عوامل-نگهدارنده-و-مواد-افزودنی-در-شیر-(⭐⭐⭐)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 39 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
تعريف:
عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.
حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.
جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:
الف)جستجو:
اصول آزمايش:
بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير اضافه می گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. برای تشخيص بيکرمات دوپتاس در شير ميتوان از نيترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی ميدهد.
معرفهای لازم برای آزمايش:
-محلول 1 درصد نيترات نقره
طرز عمل: در يک لوله آزمايش تقريباً يک ميلي ليتر از شير مشکوک و 3 تا 5 ميلي ليتراز يک محلول يک درصد نيترات نقرهوارد مينماييم چنانچه رنگ زرد شير مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبديل به قرمز نارنجی ميشود. برای تشخيص بهتر رنگ ميتوان از يک لوله آزمايش حاوی شير معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.

 

دانلود فایل