پاورپوینت تولید سس مایونز
پاورپوینت تولید سس مایونز
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1.269 مگا بایت |
تعداد صفحات | 21 |
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
دریافت فایل
سس مایونز چاشنی است که از امولسیون روغن های گیاهی خوراکی{حداقل 66 درصد} در یک فاز مایع شامل سرکه به وجود می آید امولسیون روغن آب توسط زرده تخم مرغ ایجاد می گردد در واقع مایونز فرآورده غذایی آماده ای که به صورت امولسیون دایم روغن در آب بوده و دارای بو و طعم ملایم می باشد.
سس مایونز به دو روش مداوم و غیر ماوم تولید می شود……………