پاورپوینت بررسی تاثیر كاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی بیاتی نان

پاورپوینت بررسی تاثیر كاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی بیاتی نان

پاورپوینت بررسی تاثیر كاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی بیاتی نان

پاورپوینت بررسی تاثیر كاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی بیاتی نان

دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 581 کیلو بایت
تعداد صفحات 29
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت بررسی تاُثیر كاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی بیاتی نان

شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب :

مقدمه

مروری بر تحقیقات انجام شده:

اهداف اصلاح پروتئین های غذایی:

اصلاح شیمیایی:

اثر مواد احیا كننده:

اثر مواد اكسید كننده:

اثر مواد امولسیون كننده:

انواع متداول آرد سویا:

فرایند تجاری تهیه آرد بی روغن سویا:

انواع و اهمیت پروتئین های آرد گندم:

انواع پروتئین های سویا:

بیاتی نان:

نتیجه گیری

پیشنهادات:

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه

گندم مهمترین محصول كشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است.

لیزین اسیدآمینه محدود كننده غلات و متیونین اسیدآمینه محدودكننده حبوبات و دانه های روغنی است در نتیجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه های روغنی می توان كمبود و لیزین را برطرف كرد.

برجسته ترین منبع پروتئین از میان حبوبات و دانه های روغنی سویا می باشد كه

سویا با دارا بودن 52-40% پروتئین و است.Bغنی از ویتامین های گروه

2.6% فیبر، یك مكمل غذایی ارزشمند و مؤثر در به تاُ خیر انداختن بیاتی نان می باشد.

هدف از این تحقیق ، بررسی برطرف كردن كمبود بعضی اسید آمینه ها(لیزین) در غلات با استفاده از سویای اصلاح شده با تركیبات احیا كننده ،اكسید كننده و امولسیفایرها و سپس بررسی تاَثیر آرد سویای اصلاح شده بر حلالیت پروتئین های گندم، خواص رئولوژیك ، رنگ ، طعم ،بافت و بیاتی نان می باشد.