مقاله درمورد ابرها

مقاله درمورد ابرها

مقاله درمورد ابرها

مقاله درمورد ابرها

دسته بندی جغرافیا
فرمت فایل doc
حجم فایل 15 کیلو بایت
تعداد صفحات 6
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

ابرها

این عکس را حدود یک ماه پیش گرفتم. عکس مقداری ابر و کانتریل (Contrail) یک هواپیما را نشان می‌ده. یک کم دقت کنید ببینید که آیا چیز عجیبی در این عکس می‌بینید یا نه؟

نکته‌ی جالب این هست که ابر بالاتر از هواپیما قرار داره، چون کانتریل به‌طور واضحی زیر ابر هست. با توجه به این که معمولن هواپیما‌ها در ارتفاع حدود ۱۰ کیلومتری پرواز می‌کنند، پس ارتفاع این ابر بیش از ۱۰ کیلومتر هست. این ابر از نوع سیروس (Cirrus) هست. ابرهای سیروس معمولن در ارتفاع بالای ۶ کیلومتری تشکیل می‌شن ولی این یکی خیلی بالاتره.

توضیح: کانتریل ابری هست که از موتور جت هواپیما بیرون می‌آد.

CLUUD-CLA SSIFICATION :

روشهای گوناگون برای طبقه بندی ابرها موجود است ابرها ممكن است نسبت به نحوه تشكیل یعنی جوششی یا پوششی بودن –شكل ظاهر ـارتفاع و غیره طبقه بندی شوند این عمل تا سال 1803 انجام میشده است تا آنكه در این سال لوك هوارد LUKE HOWARD هوا شناس انگلیسی متد طبقه بندی در نظر گرفت كه تاكنون نیز مورد استفاده قرار میگیرد و ترتیب آن چنین در این طبقه بندی از لغات اصلی لاتین بعنوان ریشه اصلی نام ابرها بامعنای زیر استفاده شده است:

CIRUS = مجعد –انبوه مو –شكل پر مرغ

STRATUS= گستردن –گسترده شدن –پوششی –پوشش

CUMULUS = انبوه شدن –انبوه شده

آلتو ALTO از ALTUM لاتین مشتق شده و به معنای مرتفع است .

نیمبو NIMBO از NIMBUS لاتین مشتق شده و به معنای باران است .

شرح و توصیف انواع ابر ها:

ابرهای بالا HIGH CLUDS

ابرهای سیروس (CIRRUS ): این نوع ابر به صورت رشته های گسترده كه بصورت پر مرغ یا بال اسب و انبوه موهای پریشان دیده میشود رنگ آن سفید است و سایه ندارد و خورشید و ماه از پشت آن بخوبی دیده میشوند .این ابر از كریستالهای یخ تشكیل شده است .

در طبقه بندی ابرها این نوع ابر بالاترین و نازكترین است و میزان برودت آن در 20000 پایی بین 36 درجه تا 41 درجه سانتی گراد است .