مقاله اصول مدیریت و پرورش شترمرغ

مقاله اصول مدیریت و پرورش شترمرغ

مقاله اصول مدیریت و پرورش شترمرغ

مقاله اصول مدیریت و پرورش شترمرغ

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل docx
حجم فایل 6.453 مگا بایت
تعداد صفحات 55
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
مقاله اصول مدیریت و پرورش شترمرغ
فهرست مطالب

مقدمه 1
صفات برجسته و طبقه‌بندی جانورشناسی 2
مشخصه‌های عمومی 3
شناسایی نژادهای شترمرغ 3
شترمرغهای گردن قرمز 3
شترمرغهای گردن آبی 4
تعیین سن شترمرغ 5
مختصری از آناتومی 6
اسكلت‌بندی 6
دستگاه گوارش 7
سایر اندامهای داخلی 8
تولید مثل 9
گروههای تولید مثلی 11
پن‌های تولیدمثلی 12
لانه 13
جوجه كشی طبیعی 14
جوجه‌كشی منصوعی 14
تخم شترمرغ 15
حمل و نقل تخم شترمرغ 16
نكات بهداشتی در مورد تخم شترمرغ 18
نكاتی درباره جوجه كشی 19
دستگاه جوجه‌كشی 19
پرورش جوجه 20
تهویه و حرارت 20
جایگاه نگهداری و گردش جوجه‌ها 21
بستر جایگاه جوجه‌ها 23
بهداشت 25
تغذیه 26
تغذیه عملی شترمرغ 26
نكاتی كلی در خصوص تركیب جیره 28
استفاده از غذاهای آماده تجاری 30
آب آشامیدنی 30
تغذیه جوجه شترمرغ 31
جیره های غذایی شترمرغ 31
روش غذادهی 32
جیره های غذایی 34
تغذیه شترمرغهای مولد 36
بیماریهای شترمرغ 37
نیوكاسل 37
سیاه زخم 38
سل 38
مسمومیت خونی 38
سینوزیت 39
انگلهای داخلی 39
كوكسیدوز 39
هیستومونیازیس 40
انگلهای خارجی 40
كنه‌ها 40
مگسها 40
كشتار شترمرغ 40
محصولات 41
چرم 41
گوشت 42
پرها 42
سرمایه گذاری 44
عوامل اقتصادی پرورش شترمرغ 44
هزینه های ثابت 45
هزینه های جاری 45
درآمدها 46

مقدمه
آدمی از بدو خلقت و استفاده از ابزارهای ساده تا به امروز با كمك فن‌آوری جدید، از حیوانات وحشی و اهلی برای تأمین نیازهای خود بهره برده است. اهلی‌نمودن حیوانات و پرورش آنها جهت استفاده از محصولات متنوع‌شان دیرینه چندین هزارساله دارد. دانشمندان و پژوهشگران دنیا در حال مطالعه مستمر و یافتن شیوه‌های استفاده بهینه از دامها و افزایش كمی و كیفی محصولات آنها می‌باشند. از حدود صدهاسال پیش پرورش شترمرغ با هدف بهره‌گیری از فرآورده‌های آن و بدلیل ویژگی‌های خاص این پرنده، بویژه در قاره افریقا بطور قابل توجهی مطرح بوده است. خصوصیاتی همچون مقاومت زیاد در برابر شرایط اقلیمی متفاوت، ویژگی‌های تغذیه‌ای و كیفیت منحصر به فرد فرآورده‌های آن مثل گوشت،چرم و پر سبب شد تا از ابتدای دهه حاضر استقبال شایانی از سوی تولیدكنندگان در كشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه جهت پرورش و تكثیر شترمرغ در سطح انبوه و به شكل صنعتی بوجود آید. بطوری كه در این زمان كوتاه مطالعات و فعالیتهای گسترده‌ای در زمینه پرورش و و فعالیتهای گسترده‌ای در زمینه پرورش، تغذیه، اصلاح نژاد، بهداشت و بیماریهای این پرنده صورت پذیرفته و در قالب مقاله و كتاب در دسترس علاقه‌مندان قرارگرفته است.