دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش طلاق

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش طلاق

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق طلاق که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.

✔️ بهترین کیفیت در سطح فروشگاه های اینترنتی

✔️ قابلیت ویرایش فایل

✔️ دانلود سریع با لینک مستقیم

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش طلاق

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق طلاق که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.

مشخصات فایل

تعداد صفحات 48
حجم 89/895 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx

توضیحات کامل

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش طلاق عنوان نوشتار برای فصل دوم پایان نامه می باشد.طلاق خاتمه دادن به پیوند زناشویی تحت شرایط خاص قانونی، شرعی و عرفی است که پس از آن زن و شوهر نسبت به یکدیگر حقوق و تکلیفی ندارند (لطافت، 1390). 

 

 

  در بررسی های عوامل ایجادکننده طلاق به اشکال زیر دسته بندی شده است. زوجيني كه طلاق گرفته اند همواره علل مختلفي را به عنوان عامل طلاق خود بيان مي كنند در نتيجه يك مشكل يا علت هميشه دليل طلاق نيست و برحسب شرايط و ويژگي هاي زوجين علت طلاق مي‏تواند متفاوت باشد كه برخي از علل ايجاد طلاق به شرح زير است:

 

 

عدم تفاهم زوجين: تفاهم يعني اين كه فرد بتواند علايق و خواسته هاي خود را با ديگري هماهنگ و همسو كند در نتيجه تفاهم به فرد كمك مي كند تا بتواند انسانهاي ديگر را، حتي وقتي با آنها كمي متفاوت است بپذيرد و به آنها احترام بگذارد و به ايجاد رفتارهاي حمايت كننده و پذيرنده منجر شود. در نتيجه عدم تفاهم منجر به عدم حمايت از سوي طرفين و سردي روابط شده و بين آنها فاصله ايجاد مي كند.

 

 

   مسئله مهمي كه قبل از ازدواج وجود دارد اين است كه جوانان قبل از وارد شدن به زندگي زناشويی، در موضوع هاي مهم زندگي توافق نظر داشته باشند و اين توافق معمولاً روي علايق و طرز فكر قرار مي‏گيرد. طرز فكر، موضوع بسيار مهمي است زيرا بر اساس آن فلسفه زندگي هر فردي شكل مي گيرد. علاوه بر طرز فكر، مسئله مهم ديگر در زناشويي، توافقي است كه زن و شوهر در مورد قضاوت در مسائل زندگي‏ دارند. مثلاً اگر شوهر فردي تخيلي و ايدآليست و زن شخصي واقع بين باشد زن ممكن است از دست شوهر خيالباف خود به ستوه آيد و مرد هم از رويه خشك زن خود خسته شود و احساس كند زنش قدرت درك معنويات و ظرايف را ندارد.

 

 

   البته علايق رابطه نزديكي با طرز فكر دارد و شامل فعاليتهاي متعدد روزانه از قبيل رفتن به سينما، تماشاي تلويزيون، خواندن كتاب، رفتن به مهماني و… مي گردد. البته نبايد انتظار داشت كه زن و شوهر در همه اين علايق با يكديگر توافق داشته باشند، ولي براي سعادت خانواده توافق در قسمت عمده‏اي از علايق، ضرورت دارد (علیایی، 1389).

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف نظری طلاق

تعریف عملیاتی طلاق

فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش طلاق

3-1-2طلاق    
1-3-1-2 تعريف طلاق    
2-3-1-2 مراحل طلاق    
3-3-1-2 علل و عوامل طلاق در جامعه
4-3-1-2 آسيب شناسي طلاق
5-3-1-2  طلاق خاموش
6-3-1-2  آسيب شناسي طلاق بر زن و مرد
7-3-1-2   راه هاي كاهش وقوع طلاق

منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

☑️ پشتیبانی 24 ساعته 🟢