دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 128 کیلو بایت
تعداد صفحات 22
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

فهرست مطالب

مقدمه

تولید نان سنتی

فصل اول

معرفی فعالیت اقتصادی

تأمین سرمایه

فصل دوم

هدف کلی

سرمایه کل

اندازه فعالیت اقتصادی

فرصتها

تهدیدها

نقاط ضعف

نقاط قوت

فصل سوم

شرح فعالیت کارآفرینانه

هدف از ایجاد طرح

تجهیزات دفتری

وظایف فعالیت کارآفرینانه

دلیل شروع به کار

دلیل موفقیت

محل فعایت اقتصادی

تجارب و تخصص های مورد نیاز برای اجرای موفق طرح

فصل چهارم

طرح تولید

مواد خام مورد نیاز

فصل پنجم

طرح تجاری

امکان سنجی

خرید دستگاه های اولیه

فصل ششم

طرح سازمانی

نوع مالکیت

فصل هفتم

طرح بازاریابی

تحلیل موقعیت

فرصتها

تهدیدها

تحلیل رقیبان

نقاط ضعف

نقاط قوت

اهداف ومقاصد بازاریابی

شیوه تبلیغاتی مناسب

فصل هشتم

طرح مالی

صورتهای مالی نان سنتی

مقدمه:

کارآفرین به کسی گفته می شود که دارای فکر و ایده جدید است و می تواند ایده اولیه را به یک فعالیت اقتصادی تبدیل کند.

کارآفرین فردی است که ریسکها را می پذیرد وکار جدیدی را آغاز می کند پیدایش مفاهیم نظری کار آفرینی با گسترش وسیع این اصطلاح همزمان بوده است.

واژه Entrtpernur (کارآفرین) واژه فرانسوی است و ترجمه تحت الفظلی آن( واسطه) یا ( دلال) است.

به طور کلی کارآفرینی فرآیند خلق چیز – جدید و با ارزش است با اختصاص زمان وتلاش لازم، در نظر گرفتن ریسکهای مالی، روانی واجتماعی ورسیدن به رضایت فردی، مالی واستقلال، خصوصیات وویژگیهای کارآفرینان

– ریسک پذیری

– نوآوری و خلاقیت

– تمایل به مسئولیت پذیری

– عدم به مسئولیت پذیری

– عدم وابستگی

– نیاز به قدرت

تولید نان سنتی

فصل اول

معرفی فعالیت اقتصادی

این فعالیت اقتصادی که می تواند نان سنتی می باشد تولید نان با کیفیت بهتری که مورد رضایت مردم باشد راه اندازی شده است ومشغول به فعالیت است.

تأمین سرمایه:

سرمایه اولیه تولید نان سنتی در کل به مبلغ 000/000/60 ریال که 000/000/20 ریال آن به صورت نقد و مابقی آن به صورت وام از بانک کارآفرینی می باشد.