دانلود پاورپوینت مقایسه ی الگوی کارت امتیازی 💯

دانلود دانلود پاورپوینت مقایسه ی الگوی کارت امتیازی باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

دانلود پاورپوینت مقایسه ی الگوی کارت امتیازی

دانلود-پاورپوینت-مقایسه-ی-الگوی-کارت-امتیازیلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 75 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
مقایسه ی الگوی کارت امتیازی متوازن و بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت
مقدمه
توسعة الگوی کارت امتیازی متوازن (BSC) بر مبنای الگوی بنیاد اروپايی مديريت کیفیت (EFQM) در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است.
روش سنتی ارزیابی عملکرد سازمان بر اساس سنجه های حسابداری مالی همانند بازگشت سرمایه و درآمد هر سهم بود. تا قرن بیستم، این شاخص های مالی، شاخص های خوبی برای سنجش موفقیت شرکت ها بودند، چرا که مزیت رقابتی آن دوران عمدتاً مبتنی بر کاهش بهای تمام شده ناشی از صرفه مقیاس و تولید انبوه بود. با ورود به قرن بیست و یکم علی رغم اینکه سنجه های مالی تحول یافتند و استفاده از مفهوم ارزش افزوده اقتصادی (EVA) رایج گردید، با این حال بسیاری اتکاء انحصاری بر سنجه های عملکرد مالی را زیر سوال بردند.
با افزایش نسبت دارایی های نامشهود به دارایی های مشهود، برنامه ریزی برای استفاده از سرمایه های معنوی و غیر فیزیکی در دستور کار مدیران قرار گرفت.
مقدمه
کاپلان و نورتون رویکرد کارت امتیازی متوازن را معرفی کردند و بر آن اساس شرکت ها برای ارزیابی عملکرد خود نباید فقط بر شاخص های مالی تکیه کنند بلکه باید عملکرد خود را از سه جنبه دیگر یعنی مشتری، فرآیند و رشد و یادگیری نیز مورد ارزیابی قرار دهند.
David Norton
Robert Kaplan
مقدمه
در سالهای گذشته، مفهوم مديريت عملكرد و معیارهای مورد استفاده برای سنجش عملكرد سازمانها، تغییرهايی تدريجی را تجربه کرده است ) لی، 2006 (
بعنوان مثال، در عصر اقتصاد صنعتی، نظامهای ارزيابی عملكرد، عمدتا متكی بر سنجه های مالی بود (رجب بیگی و همكاران،1390) دلیل اصلی کارايی سنجه های مالی در اين عصر، مربوط به مزيتهای رقابتی بود که ويژگی مشترک اغلب آنها، کاهش بهای تمام شده ی ناشی از تولید انبوه قلمداد میشد. از سوی ديگر، در عصر اطلاعات، دانش کارکنان، رضايت مشتريان، کیفیت محصولات، فناوری اطلاعات و فرهنگ سازمانی، به دارايیهای به مراتب ارزشمندتر از دارايیهای فیزيكی تبديل شده است ) شفیعی و همكاران، 2014)

 

دانلود فایل