دانلود پاورپوینت زخم پپتیک

دانلود پاورپوینت زخم پپتیک

دانلود پاورپوینت زخم پپتیک

دانلود پاورپوینت زخم پپتیک

دسته بندی پزشکی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 10.571 مگا بایت
تعداد صفحات 16
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل
•علل:
عفونت ناشی ازباکتری گرم منفی هلیکوباکترپیلوری
استرس(stress ulcer)، ژنتیک(شانس خانوادگی3برابر)
گروه خون D.U o Group
ارتباط باغذا(شیر،موادکافئین دار، شاید ترشح اسید معده)
سایر عوامل:مصرف طولانی مدت NSAID،الکل وسیگار
G.U A Group یاسایرگروهها بجزO
•Other Ulcerative Diseases
:Stress ulcer زخم حاد در مخاط دوازده و معده به دنبال شوک،سپتی سمی،کارسینوم پیشرفته،ARDS (کاهش مقاومت مخاطی)، سوختگی
qCurling Ulcer :72ساعت بعدسوختگی شدید در معده یا دوازده
q :Cushing Ulcerصدمات سر،نسبت به زخم های ناشی از تنیدگی عمیق ترند.
•علایم:
عدم درد ناشناخته تاپرفوراسیون وخونریزی
درد مبهم ومالشی یا احساس سوزش در قسمت میانی اپی گاستر یا پشت
تسکین درد باخوردن غذا ومواد قلیایی
سایر علایم: سوزش مری، استفراغ،

یبوست یا اسهال ،خونریزی

مقایسه زخم معده بادوازدهه:

زخم دوازدهه:

وقوع:سن 60-30سالگی

نسبت مردان به زنان3به1

80%زخمهای پپتیک دردوازدهه

احتمال بدخیم شدن:به ندرت

علایم ویافته های بالینی:

افزایش ترشح اسیدمعده

احتمال افزایش وزن

درد3-2ساعت بعدازغذا

(باخوردن غذادردتسکین می یابد)

عوامل خطر:هلیکوباکترپیلوری گاستریت،مصرف الکل،دخانیات،سیروزکبدی، تنیدگی

زخم معده:

وقوع:معمولا50سالگی وبالاتر

نسبت مردان به زنان 1به1

15%زخم های پپتیک درمعده

احتمال بدخیم شدن:گاهی

علائم ویافته های بالینی:

ترشح اسیدمعده درحدطبیعی یاکمتر

احتمال کاهش وزن

درد1-5/0ساعت بعدازغذا

(باخوردن غذادردتسکین نمی یابد)

عوامل خطر:هلیکوباکترپیلوری

گاستریت ،مصرف الکل،

دخانیات NSAID -،تنیدگی

فایل پاورپوینت 16 اسلاید