دانلود مقاله نجوم و اخترفیزیک 24 ص 💯

دانلود دانلود مقاله نجوم و اخترفیزیک 24 ص باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

دانلود مقاله نجوم و اخترفیزیک 24 ص

دانلود-مقاله-نجوم-و-اخترفیزیک-24-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 24 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏موضوع تحقیق : نجوم و اخترفیزیک
‏آشنايي با كيهان شناسي
‏ ک‏ی‏هانشناس‏ی‏ علم بررس‏ی‏ تار‏ی‏خ‏ ک‏ی‏هان‏ به عنوان ‏ی‏ک‏ کل است و هم ساختار و هم تکامل آن را بررس‏ی‏ م‏ی‏ کند. در ک‏ی‏هانشناس‏ی‏ فرض م‏ی‏ شود که در فاصله ها‏ی‏ بس‏ی‏ار‏ ز‏ی‏اد،‏ ک‏ی‏هان‏ از هر مکان‏ی‏ که به آن نگاه شود ‏ی‏ک‏ شکل و متقارن به نظر م‏ی‏ رسد، و در هر جهت‏ی‏ که به آن نگاه شود هم به ‏ی‏ک‏ ‏شکل‏ م‏ی‏ باشد ( به ب‏ی‏ان‏ ر‏ی‏اض‏ی‏ تر، ک‏ی‏هان‏ ا‏ی‏زوتروپ‏ی‏ک‏ است.) ا‏ی‏ن‏ فرض‏ی‏ات،‏ اصول ک‏ی‏هانشناس‏ی‏ نام‏ی‏ده‏ شده اند

‏جست‌وجوي اجرامي شگفت انگيزتر از سياهچاله‌ها
‏دانشمندان وجود دسته‌اي جديد از سياهچاله‌ها را پيش بيني كرده‌اند كه به دليل سرعت بسيار زياد چرخش به دور خود افق رويداد ندارند.
‏به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سياهچاله‌ها هم پيش از اين در دسته اجرامي بسيار ناشناخته و رازآميز قرار داشتند. تصوري كه از اين اجرام وجود دارد، اين گونه است كه جسمي بسيار كوچك جرمي معادل جرم چندين خورشيد را در نقطه‌اي فشرده كرده است.
‏اما موضوع اين خبر كشف جرمي شگفت انگيزتر از سياهچاله‌ها است.
‏نظريه «تكينگي بدون پوشش» (naked singularity‏) حاكي از آن است كه سياهچاله آنقدر سريع به دور خود مي‌گردد كه در نهايت با فقدان افق رويداد مواجه مي‌شود.
‏سياهچاله‌ها زماني شكل مي‌گيرند كه ماده‌ ستاره‌اي بزرگ بر روي خود فرو بريزد و در اين حين، فشار لازم به طرف خارج براي خنثي كردن نيروي گرانشي كه به طرف داخل وارد مي‌شود، وجود نداشته باشد. از اين رو فشار گرانش به ساير نيروهاي داخلي غلبه مي‌كند و سياهچاله تا بينهايت در خود فرو مي‌ريزد.
‏در اين صورت نيروي گرانشي به قدري زياد مي‌شود كه حتي نور نيز نمي‌تواند از آن بگريزد. در نهايت سياهچاله در پوششي تاريك از خودش احاطه مي‌شود كه ما آن را افق رويداد مي‌ناميم. اجرام و تابش‌ها هنگام رد شدن از افق رويداد ناگزير به سمت سياهچاله كشيده مي‌شوند. به همين دليل ما آن ها را نمي‌بينيم و سياه مي‌ناميم.
‏به نوشته نجوم، تمام سياهچاله‌هاي كشف شده تا‌كنون، داراي چرخش به دور خود بوده‌اند. گاهي آنقدر زياد كه به بيش از هزار دور در ثانيه مي‌رسيد؛ اما در اين نظريه جديد، اگر سياهچاله‌اي را بيابيد كه سرعت گردش به دور خودش بسيار زياد باشد، در آن صورت مقدار حركت زاويه‌يي چرخشش بر نيروي گرانش حاصل از جرمش غلبه مي‌كند و مي تواند افق رويداد را كاهش دهد و يا از بين ببرد و سياهچاله را بدون پوشش كند؛ اما سياهچاله‌اي با 10 برابر جرم خورشيد، به سرعت چرخشي بيش از چند هزار دور بر ثانيه نياز دارد.
‏مطابق با نتايج تحقيقات دانشگاه‌هاي «دوك»(Duke‏) و «كمبريج»(Cambridge‏)، جرمي با چنين مشخصاتي را مي‌توان در لنزهاي گرانشي كشف كرد.
‏به گزارش ايسنا، لنز گرانشي قسمتي از فضا است كه در آن جسمي با جرم زياد مانند سياهچاله وجود دارد و با توجه به نيروي گرانشي كه دارد مانند يك عدسي طبيعي عمل مي‌كند و نورهاي رسيده از فواصل دور را خميده و در نهايت كانوني مي‌كند.
‏اگر نتايج اين تحقيقات درست باشد، اخترشناسان مي‌توانند چنين اجرامي را كه در نظريه جديد پيش بيني شده ثبت و شناسايي كنند.
‏پيچنده فضايي (1)
‏تصور كنيد اگر راندن در يك جاده كوهستاني براي شخصي مثلاً هشت ساعت طول بكشد، شايد يافتن يك تونل در آنجا، زمان لازم براي پيمودن اين مسير را به ده دقيقه كاهش دهد. پس اگر كسي با دوستانش قرار بگذارد كه اين مسير را برود و سپس به آنها اطلاع دهد كه به مقصد رسيده و آنها هم از داستان آن تونل فرضي آگاهي نداشته باشند، شايد بتواند براي دوستانش چنين وانمود كند كه راه هشت ساعته را چنان تند پيموده كه ده دقيقه اي رسيده!

 

دانلود فایل