دانلود مقاله منابع آلاينده 35 ص 💯

دانلود دانلود مقاله منابع آلاينده 35 ص باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

دانلود مقاله منابع آلاينده 35 ص

دانلود-مقاله-منابع-آلاينده-35-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 34 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏منابع آلاينده
‏بررسي منابع آلوده كننده در محدوده مطالعات در سه بخش آلاينده هاي ناشي از فعاليت هاي كشاورزي، صنعتي و فاضلاب شهري و روستايي انجام يافته است. بررسي منابع آلاينده عمدتاً بر پايه بازديدهاي محلي و مشاهدات ميداني در سطح منطقه، مراجعه و مكاتبات با ادارات و سازمان ها و كسب اطلاعات و آمار خصوصاً ‏از منابع آماري مركز آمار ايران و ساير منابع اطلاعاتي موجود و همچنين مطالعات انجام شده توسط اين مهندسي مشاور صورت پذيرفته است. بر اساس اطلاعات موجود منابع آلاينده محدوده مطالعاتي شامل منابع متمركز (فاضلاب هاي شهري- روستايي و فاضلاب هاي صنعتي) و منابع آلاينده غير متمركز (زه آبهاي كشاورزي) مي باشند.
‏مواد آلاينده ناشي از فعاليت هاي كشاورزي
‏بررسي موقعيت عمومي و ويژگي هاي نواحي كشاورزي در منطقه نشان مي دهد، كشاورزي در منطقه و عموماً در استان بسيار رايج مي باشد. محصولات غالب در منطقه مطالعاتي برنج، چاي و مركبات مي باشند. به منظور افزايش باروري خاك و بهبود محصول از كود و سموم شيميايي استفاده مي شود، به همين دليل در منطقه مورد مطالعه عمده ترين آلاينده ها، كودها و سموم شيميايي و رسوبات مي باشند. علاوه بر اين ها عمليات كاشت، داشت و برداشت نيز مولد زائدات كشاورزي مي باشد كه از مواد معدني يا آلي تشكيل شده و به عنوان آلاينده محيط زيست محسوب مي گردند. وسعت اراضي كشاورزي در محدوده مورد بررسي در حدود ‏27700 هكتار است. از اين مقدار،
‏2
‏ ‏61 درصد (‏16829 هكتار) به اراضي آبي و 37 درصد (‏10900 هكتار) به اراضي ديم اختصاص دارد. اراضي ديم عمدتاً در مناطق مرتفع قرار دارد و اراضي مناطق پست ‏جلگه اي آبي بوده و بيشتر به كشت برنج اختصاص دارد. نگاه شماره (‏7-5) ‏سيماي كشاورزي در منطقه مطالعاتي را نشان مي دهد. در حال حاضر در بالاست مخل سد به ويژه در محدوده مخزن سد پلرود در حدود ‏260 هكتار اراضي زراعي وجود دارد كه از اين مقدار ‏150 هكتار شاليكاري، ‏80 هكتار چايكاري و 30 هكتار باغ مي باشد. در اين منطقه روستائيان علاوه بر كشاورزي به دامداري در وسعت محدود ( رفع نيازهاي خانواده) مبادرت مي ورزند.
‏مصرف كودها
‏در اراضي زراعي واقع در محدوده طرح از كودهاي شيميايي جهت افزايش باروري خاك و توليدات كشاورزي استفاده مي شود. شسته ‏شدن اين مواد در عمليات كشاورزي باعث انتقال مقدار قابل توجهي مواد مغذي به سيستم آبي مناطق اطراف مي گردد. اين مواد پس از ورود به آب در زنجيره هاي غذايي آب هاي شيرين و شور وارد گرديده و تعادل اكوسيستم را بر هم مي زنند. با توجه به خصوصيات خاك، مواد فوق الذكر مي توانند به سيستم آب هاي زير زميني و سطحي وارد شده و از اين طريق به مناطق ديگر انتقال يابند.
‏كودهاي شيميايي مورد مصرف عمدتاً ‏كودهاي ازته، فسفاته و كودهاي دامي هستند كه مي توانند به عنوان ماده آلوده كننده عمل نمايند. ورود اين مواد به منابع آب باعث افزايش فزاينده رشد گياهان آبزي شده و در نهايت باعث مغذي شدن (Eutrofication‏) و خفگي محيط آبي مي شوند. بنابراين تعيين ميزان مواد

 

دانلود فایل