دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها

دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها

دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها

دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 734 کیلو بایت
تعداد صفحات 14
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

درجه بندی تخم مرغها بر حسب كیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد:

1-درجه AA:

* پوسته: تمیز-فاقد ترك خوردگی-زبر- سفت – بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهن تر)

* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 3 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محكم و سفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمایان است.

* نمای پس از شكسته شدن: تخم مرغ سطح كمی را اشغال میكند.

* كهنگی: حداكثر 10 روز.

2-درجه A:

* پوسته: تمیز- فاقد ترك خوردگی- سفت – زبر- بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهنتر)

* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 6 میلی متر.

* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محكم وسفت است-زرده گرد است.

* شالاز: برجسته ونمایان است.

* كهنگی: حداكثر 15 روز.

* نمای پس از شكسته شدن: سطح بیشتری نسبت به تخم مرغ درجه AA اشغال میكند.