دانلود مقاله حافظ 33 ص 💯

دانلود دانلود مقاله حافظ 33 ص باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

دانلود مقاله حافظ 33 ص

دانلود-مقاله-حافظ-33-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 31 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏حافظ شیرازی‏…………..‏……………………………………………………………………………………. &‏ 2
‏حافظ‏ شیرازی
‏زندگ‏ی‏ نامه حافظ ش‏ی‏راز‏ی
‏تصویری از تذهیبی از نسخه‏ٔ‏ خطی دیوان حافظ که در موزه‏ٔ‏ لندن نگهداری می‏‌‏شود
‏خواجه شمس الدین محمد بن محمد حافظ شیرازی‏ (حدود 727-792 هجری قمری)، شاعر و غزلسرای بزرگ قرن هشتم ‏ایران‏ و یکی از سخنوران نامی جهان است. در خصوص سال دقیق ولادت او بین مورخین و حافظ شناسان اختلاف نظر است. دکتر ذبیح الله صفا ولادت او را در 727 (تاریخ ادبیات ایران) و دکتر قاسم غنی آن را در 717 (تاریخ عصر حافظ) می دانند. برخی دیگر از محققین همانند علامه ‏دهخدا‏ بر اساس ‏قطعه‏ ای از حافظ ولادت او را قبل از این سال ها و حدود 710 هجری قمری تخمین می زند(لغتنامه دهخدا، مدخل حافظ). آنچه مسلم است ولادت او در اوایل قرن هشتم هجری قمری و بعد از 710 واقع شده و به گمان غالب بین 720 تا 729 روی داده است.
‏حافظ شیرازی‏…………..‏……………………………………………………………………………………. &‏ 2
‏سال وفات او به نظر اغلب مورخین و ادیبان 792 هجری قمری می باشد. (از جمله در کتاب ‏مجمل فصیحی‏ نوشته ‏فصیح خوافی‏(متولد 777 ه.ق.) که معاصر حافظ بوده و همچنین ‏نفحات الانس‏ تالیف ‏جامی‏(متولد 817 ه.ق.) صراحتاً این تاریخ به عنوان سال وفات خواجه قید شده است). مولد او ‏شیراز‏ بوده و در همان شهر نیز وفات یافته است.
‏نزدیک به یک قرن پیش از تولّد او (یعنی در سال 638 ه‏‌‏ق – 1240 م) ‏محی‏‌‏الدّین عربی‏ دیده از جهان فرو‏‌‏پوشیده بود، و 50 سال قبل از‏‌‏آن (یعنی در سال 672 ه‏‌‏ق – 1273 م) مولانا ‏جلال‏‌‏الدّین محمد بلخی‏ (رومی) درگذشته بود.
‏بسیاری حافظ شیرازی را بزرگترین شاعر ایرانی تمام دورانها می‏‌‏دانند. اشعار حافظ را ‏غزل‏ می‏‌‏گویند و بن‏‌‏مایه غالب غزلیات او ‏عشق‏ است.
‏حافظ به همراه ‏سعدی‏، ‏فردوسی‏ و ‏مولانا‏ چهار رکن اصلی شعر و ادبیات فارسی را شکل داده اند. تبحر حافظ در سرودن ‏غزل‏ بوده و با ترکیب اسلوب و شیوه شعرای پیشین خود سبکی را بنیان نهاده که اگر چه پیرو ‏سبک عراقی‏ است اما با تمایز ویژه به نام خود او شهرت دارد. برخی از حافظ پژوهان شعر او را پایه گذار ‏سبک هندی‏ می دانند که ویژگی اصلی آن استقلال نسبی ابیات یک غزل است (حافظ نامه، خرمشاهی). دیوان او مشتمل بر حدود 500 غزل، چند

 

دانلود فایل