حفاری چاه های عمیق و نصب پمپاژ در آنها 💯

دانلود حفاری چاه های عمیق و نصب پمپاژ در آنها باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

حفاری چاه های عمیق و نصب پمپاژ در آنها

حفاری-چاه-های-عمیق-و-نصب-پمپاژ-در-آنهاعنوان فایل: حفاری چاه های عمیق و نصب پمپاژ در آنها

تعداد اسلاید: 47

قسمتی از متن اسلاید ها:
با توجه به نفوذ روز افزون سیستم های هیدرولیکی در صنایع مختلف وجود پمپ هایی با توان و فشار های مختلف بیش از پیش مورد نیاز است . پمپ به عنوان قلب سیستم هیدرولیک انرژی مکانیکی را که توسط موتورهای الکتریکی، احتراق داخلی و … تامین می گردد به انرژی هیدرولیکی تبدیل می کند. در واقع پمپ در یک سیکل هیدرولیکی یا نیوماتیکی انرژی سیال را افزایش می دهد تا در مکان مورد نیاز این انرژی افزوده به کار مطلوب تبدیل گردد.
به طوركلی پمپ به دستگاهی گفته می شود كه انرژی مكانیكی رااز یك منبع خارجی اخذ و به سیالی كه از آن عبور می نماید انتقال دهد. درنتیجه انرژی سیال بعدازخروج از ماشین افزایش می یابد .پمپ ها را برمبنای نحوه انتقال انرژی به سیال به دو دسته تقسیم بندی می كنند.
1ـ پمپ های دینامیكی:كه انتقال انرژی ازآنها به سیال به طوردائمی است .
2ـ پمپ های جابجایی:كه انتقال انرژی ازآنها به سیال به صورت متناوب یا پریودیك است ـ پمپ های سانتریفوژ (جریان شعاعی) : عملكرداین پمپ به این صورت است كه درآن سیال موازی محور واردچرخ پمپ شده وعمود برآن ازچرخ خارج می گردد.این پمپ ها معمولاً برای ایجاد فشارهای بالا دردبی های كم به كار می روند .بنابراین اغلب پمپ های سانتریفوژ توانایی خوبی درایجادفشارهای بالادارند.پمپ های سانتریفوژ شایع ترین نمونه ازپمپ هاهستند .
2ـ پمپ های محوری : سیال موازی محور وارد پمپ می گردد و به طور موازی نسبت به محور ازچرخ خارج می گردد .این پمپ ها برای ایجادفشارها و دبی های متوسط به كار می روند.

دانلود فایل