تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

تقلبات شیر و روش های تشخیص آن

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.507 مگا بایت
تعداد صفحات 33
برای فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

انواع تقلبات

.1افزودن آب .2افزودن ملامین .3افزودن نمک .4افزودن مواد خنثی کننده مانند: آب آهک، هیدروکسید سدیم،کربنات سدیم یا بی کربنات سدیم (جوش شیرین) .5افزودن کرومات و بی کرومات پتاسیم .6اضافه کردن نشاسته .7افزودن نگهدارنده(اسید سالیسیلیک و اسید بنزوئیک) .8افزودن صابون .9افزودن مواد پاك کننده و ضدعفونی کننده

.10گرفتن چربی از شیر .11اضافه کردن شیر خشک .12افزودن آب پنیر .13پرمیت .14اضافه کردن اوره .15اضافه کردن قند و شکر .16افزودن چربی های جایگزین به شیر .17افزودن آب اکسیژنه .18افزودن فرمالین .19آنتی بیوتیک ها .20افزودن هیپوکلریت ها .21مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف