تحقیق چغندر قند 19 ص ( ورد) 💯

دانلود تحقیق چغندر قند 19 ص ( ورد) باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

تحقیق چغندر قند 19 ص ( ورد)

تحقیق-چغندر-قند-19-ص-(-ورد)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 24 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
‏موضوع تحقیق : ‏ چغندر قند
2
‏بسمه‏تعال‏ی
‏فهرست
3
‏عنوان‏ ‏تحقيق‏ 1: ‏ويژگي‏هاي ملاس چغ‏ندر قند و نيشكر‏وآزمون مربوط به آن

‏-‏هدف
‏-‏تعريف‏
‏-‏ويژگي‏ها‏
‏-‏شرايط حمل نشانه‏گذاري‏
‏-‏نمونه‏برداري‏
‏-‏روش‏هاي آزمو‏ن‏
‏-‏شرايط نگهداري
‏-‏ ‏دامنه ی کاربر‏د
‏-عوامل ناپذیرفتنی‏
‏-‏بسته بندی و نشانه گذاری
‏عنوان تحقيق‏ 2 ‏: سولفات آلومنيوم با 18 ملكول آب بعنوان محلول زلال كننده جايگزين سواستات سرب
‏عنوان تحقيق‏ 3 ‏: تعيين فاكتور قليايي و رابطه آن با درصد استحصال شك

‏عنوان تحقيق‏ 4 ‏: تعداد و مقدار وزني نمونه چغندرقند جهت ارزشيابي كمي و كيفي آن در ايستگاههاي عيار سنجي‏
5

‏عنوان ‏تحقيق‏ 5 ‏: استفاده از پليمرهاي جاذب الرطوبه در حفظ رطوبت و مواد غذائي نشا گلداني چغندرقن‏د
‏عنوان تحقيق‏ 6‏ : بررسي و مقايسه عملكرد عيار سنجيهاي موجود در كارخانه هاي قند استان آذربايجان غربي
‏عنوان تحقيق‏ 7‏ : ‏ ‏فرایند میکروفیلتراسیون و شاخص های تصفیه در صنعت ‏ ‏قند
‏پيشگفتار

استاندارد ملاس چغندر و نيشكر‏:‏ ويژگي‏ها كه نخستين بار در سال ‏1346‏ تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد كميسيون فني خوراك دام و طيور براي اولين بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمين جلسه كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذايي مورخ 67/12/21 تصويب شد , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر گرديد .
براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفت‏هاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم , استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استاندار

 

دانلود فایل