تحقیق افزایش چربی خون 27 ص 💯

دانلود تحقیق افزایش چربی خون 27 ص باکیفیت

🟢 بهترین کیفیت

🟢 ارزان

🟢 دانلود با لینک مستقیم و زیپ نشده

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

تحقیق افزایش چربی خون 27 ص

تحقیق-افزایش-چربی-خون--27-صلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 33 صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏1
‏مقدمه
‏افزايش چربي خون از جمله بيماريهاي مزمن است كه به دليل اختلالات متابوليسمي ناشي از عوامل متعدد ايجاد مي‏‌‏شود. با اينكه داروهاي كاهند‏ۀ‏ چربي خون در دسترس هستند هنوز اين بيماري يكي از عوامل مهم در تشديد بيمـاريهـاي قلبي ـ عروقي در بيمـاران مبتلا به ديابت، فشار خون بالا و بيماران قلبي عروقي مي‏‌‏باشد.
‏عواملي مانند عدم رضايت بيماران از مصرف داروهاي رايج كاهند‏ۀ‏ چربي خون، بروز عوارض جانبي ناشي از مصرف بيش از حد و طولاني اين داروها، بيماريهاي ناشي از افزايش چربي خون و هزينه‏‌‏هاي تحميلي بر بيماران موجب شده است كه تمايل به درمانهاي جايگزين و سنّـتي افزايش يابد.
‏مصرف گياهان داروئي و ميوه‏‌‏جات علاوه بر كاهش هزينه‏‌‏هاي درمان نتايج رضايت‏‌‏بخشي در عوارض افزايش چربي خون بالا در بسياري از جوامع داشته است. بايد توجه داشت كه تمايل به مصرف گياهان داروئي كاهش دهند‏ۀ‏ چربي خون در اكثر جوامع حتي در كشورهاي پيشرفته نيز بطور گسترده‏‌‏اي عموميت يافته است.
‏مصرف اين گياهان بخصوص زماني كه درمانهاي رايج قادر به كنترل بيماري نباشند، چشمگير
‏3
‏مي‏‌‏باشد‏ ‏(فصلنام‏ۀ‏ گياهان داروئي، حسن فلاح حسيني).‏ رژيم غذايي و مصرف گياهان داروئي مؤثر بر چربي خون ميانگين كلسترول تام و تري گليسيريد (T.G‏) و ليپوپروتئين با دانسيت‏ۀ‏ كم (LDL‏) و نسبت كلسترول توتال و ليپوپروتئين با دانسيت‏ۀ‏ زياد (HDL‏) را نسبت به قبل از درمان كاهش داده و ميزان (HDL‏) را افزايش داده است (تحقيقات باليني باريج اسانس، دكتر طوبي كاظمي ـ دكتر حسين پناهي)‏.
‏كلسترول چيست؟
‏كلسترول ماده‏‌‏اي است از جنس چربي كه در تمام سلول‏‌‏هاي بدن وجود دارد و در ساخت ديوار‏ۀ‏ سلولي و برخي هورمون‏‌‏ها نقش مهمي ايفا مي‏‌‏كند. مولكول‏‌‏هـاي چربي پس از جذب از روده در سيستم گردش خـون توسـط كلستـرول حمـل مي‏‌‏شونـد. قسمت اعظــم كلستـرول در داخـل بـدن و توسـط كبـد ساخته مي
‏3
‏‌‏شود و بقيـ‏ۀ‏ آن بـا مصـرف غذاهـاي پُـر كلسترول و پُـر چرب وارد بـدن مي‏‌‏شـود ‏(سـايت: www.tebyan.com‏).
‏بالا بودن كلسترول
‏بالا بودن سطح چربي خون ممكن است منجر به تصلّب ‏شرائين‏ و افزايش خطر سكته‏‌‏هاي قلبي شود. وجود چربي اشباع شد‏ۀ‏ بيش از اندازه در رژيم غذايي ممكن است عامل آن باشد اما ارثي بودن آن هم قابل انكار نيست. كلسترول براي بسياري از اعمال بدن لازم است و ذاتاً خطرناك نمي‏‌‏باشد.
‏انواع كلسترول
‏1- كلسترول LDL‏ (بد)
‏ اين نوع كلسترول خاصيت چسبندگي دارد و به راحتي به جدار داخلي ديوار‏ۀ‏ رگها مي‏‌‏چسبد و باعث باريك شدن و در نهايت انسداد مجراي داخلي رگها مي‏‌‏گردد. از اين رو به كلسترول بد معروف است.
‏2- كلسترول VLDL‏ (خوب)
‏ اين نوع كلسترول مولكول‏‌‏هاي چربي را از كبد به ديگر قسمت‏‌‏هاي بدن حمل مي‏‌‏كند و بعد از انتقال چربي به بافت
‏5
‏‌‏ها، تبديل به كلسترول LDL‏ مي‏‌‏گردد.
‏3- كلسترول HDL‏ (خوب)
‏ اين نوع كلسترول، كلسترول‏‌‏هاي LDL‏ موجود در طول ديواره‏‌‏هاي رگها را پيدا كرده و به آنها مي‏‌‏چسبد و آنها را از جدار‏ۀ‏ رگها پاك مي‏‌‏كند و از باريك شدن و انسداد رگها جلوگيري مي‏‌‏نمايد. به همين دليل به كلسترول خوب معروف است.
‏بطور كلي براي تشخيص بالا بودن چربي خون اندازه‏‌‏گيري دو نوع چربي خون يعني كلسترول و تري گليسيريد انجام مي‏‌‏ش‏ود (سـايت: www.tebyan.com‏).
‏افزايش كلسترول خون
‏افراد زيادي دچار مشكل بالا بودن كلسترول خون هستند. كلسترول ماد‏ۀ‏ موم مانندي شبيه به چربي است كه توسط كبد ساخته مي‏‌‏شود و در تمامي سلولهاي بدن وجود دارد. بدن ما به كلسترول نياز دارد تا بتواند هورمونها و بعضي ويتامينها و نيز ديوار‏ۀ‏ سلولي را بسازد و وظايف مهم ديگري را انجام دهد.
‏قسمت عمد‏ۀ‏ چربي خون به صورت كلسترول مي‏‌‏باشد. گر چه مقادير محدود كلسترول براي بدن لازم است ليكن بالا بودن ميزان آن مي‏‌‏تواند موجب تصلّب شريانها و افزايش خطر حمل‏ۀ‏ قلبي و سكته‏‌‏هاي قلبي و مغزي شود و هر چه جزء بيشتري از كلسترول خون از كلسترول

 

دانلود فایل